Práce mi poskytla náhled do mnoha rozdílných skupin dětí. Pracoval jsem s dětmi od školky až po vysokoškolské studenty, přeji takovouto zkušenost všem pedagogům na začátku pedagogického studia.
Podmínky mi v této firmě umožnily vyzkoušet si více pracovních pozic, byť stále propojeny se společným základem.
Časté střídání níže postavených spolupracovníků bylo více než jen nepříjemné. Snaha o vzájemnou zastupitelnost nepůsobila zrovna důvěřivě.
Mnohé povinností byly časově náročné a spousta věcí se tedy musela dokončovat ve spěchu.
Pružnou pracovní dobu
Po dohodě s vedoucími lze často přizpůsobit pracovní dobu. Při výukách je nutné být zde na jejich přípravu a samotnou výuku, ale další vlastní práci, bylo možné vykonávat kdy se mi hodilo.
Možnost práce při studiu
Pozice Animátorů a Lektorů výukových kroků lze skloubit se studiem, mám s tím osobní zkušenosti. Výuky jsou dopředu plánovány a lze si tedy například na vysoké škole přizpůsobit rozvrh, případně lze s nadřízenými dohodnout, že se z důvodu vlastního studia několik výuk "přesune", nebo zruší. V případě animátorů je nutné mít dostatečný počet lidí na zaplněné výstavy, proto i zde jsou vedoucí vcelku tolerantní a když se jedná dostatečně dopředu snaží se vycházet vstříc.
Benefity naprosto žadné! Jediné co bylo plus je,že se dá tato práce skloubit se studiem.
Absolutně žádná náplň práce. Každý tam dělá všechno. Musíte si hlídat výplatní pásky. Vedení na vás klade velký nápor, zadává spoustu úkolu a nejste za to nějakým způsobem ohodnocení. Člověk se nějak nerozvíjí.
Zaujala / nezaujala vás firma Dolní oblast VÍTKOVICE, z.s.?
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?