Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky image 1
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky image 2
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky image 3

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky

Činnosti v oblasti povinného sociální zabezpečení

Na českém trhu působíme od roku 1992 a patříme k předním zdravotním pojišťovnám, které se starají nejen o klienty, ale i o své zaměstnance. Naše služby a stabilní zázemí vytvářejí ideální prostředí pro to, aby se nám zde dobře pracovalo a žilo. Jsme společnost, která podporuje osobní růst, vzdělávání a týmovou spolupráci. S více než 90 klientskými centry a rozsáhlou sítí partnerů vám nabízíme příležitost ovlivňovat kvalitu péče o více než 1,3 milionu klientů. Práce, která opravdu dává smysl.

nehlídaní tak docházky, jestli jste na obědě 30min nebo hodinu
Napsáno:únor 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky?

U této firmy máme ještě 14 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky?