GTS ALIVE s.r.o. image

GTS ALIVE s.r.o.

Vydavatel průkazů ISIC, ISIC Scholar, ITIC, IYTC a AliveID

Kromě příjemné a pohodové atmosféry si cením skutečně férového a lidského přístupu zaměstnavatele jako firmy i jejích jednotlivých členů od BoD, nadřízené až po kolegy. Po více než 10 letech v korporátním prostředí je neskutečně osvěžující vědět, že je v této firmě vždy snaha hledat společně vyhovující řešení. Z pohledu náplně práce oceňuji možnost podílet se projektech s mezinárodním dopadem a skutečně tak zlepšovat zkušenost našich klientů a zákazníků.

Práci bez přesčasů
Velice lidské prostředí, které reflektuje skutečnost, že jsme lidé, kteří mají život i mimo kancelář. Firma se snaží řídit priority a kapacity zaměstnanců tak, aby k přesčasům nedocházelo, nebo alespoň ne na pravidelné bázi.

Projektů je jak na české, tak mezinárodní úrovni poměrně hodně a lidé ve firmě mají možnost se zapojit a uplatnit tak svůj expertní pohled. Někdy se však jedná o poměrně unikátní situace a produkty, které firma pokrývá a na své si tedy přijdou i lidé, kteří rádi hledají nová, kreativní řešení.
Napsáno:leden 2023

Jedná se o společnost na stabilních základech, zkušeným vedením a jasným posláním. Určitě bych vyzdvihl skvělé vztahy s kolegy a naprostou důvěru vedení v kolegy. Přínosem je mezinároní přesah působnosti společnosti.
Někdy trochu vázně komunikace mezi jednotlivými týmy a dochází k nedorozuměním. I přes velikost firmy není úplně rychlý proces rozhodování. Objem práce v některých oblastech převyšuje kapacitní možnosti.

Příjemné pracovní prostředí
Moderní kancelář s dostatkem světla a velkou terasou s venkovním posezením. Kuchyňka s kávou a občerstvením k dispozici.
Napsáno:leden 2023

Skvělý tým, velice příjemné pracovní i osobní vztahy a velice zajímavá práce. Možnost skloubit pracovní a osobní život, home office, dog friendly office. Je to proste velice příjemné místo k práci.
Nic mne nenapadá.
Napsáno:leden 2023

Možnost rozvoje (osobního i pracovního), slušné jednání.
Někdy ne úplně ideální rychlost rozhodování.
Napsáno:březen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti GTS ALIVE s.r.o.?
Skvělý produkt a služby, inteligentní a empatické vedení, péče o zaměstnance a partnery, firemní teambuildingy, akce, poukázky a odměny
Nic mě nenapadá
Napsáno:prosinec 2025

Ve firmě se od začátku cítím velmi dobře, kolegové jsou nadmíru ochotní poradit i pomoct, s tak příjemným přístupem jsem se zatím nikde jinde nesetkala. Oceňuji též možnost skloubit pracovní a osobní život. A plnou lednici svačinek <3 Office je zároveň dog friendly, takže sem tam lze i pomazlit nějakého chlupáče.
Občas je pro mě rušivé pracovat v open spacu, zejména ve frekventované dny, ale většinou to vyřeší sluchátka. Zdejší prostor je i poměrně dobře řešen, takže i zde se dá vždy najít klidné místo.
Napsáno:prosinec 2025

Skvělý přístup manažerky, úžasná parta kolegů, velmi příjemné benefity.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:prosinec 2025

příjemná přátelská atmosféra, dobré vztahy s kolegy, vždy se dá domluvit
pokud jsem např. byla nemocná a pracovala týden na dálku, musím si to "vynahradit" a příští týden jít do kanceláře víckrát
Napsáno:prosinec 2025

Vysoká úroveň kompetence všech zaměstnanců. Velmi inspirativní kolektiv pro sebezdokonalovaní.
Napsáno:prosinec 2024

Dočasná řešení by neměla být trvalá řešení, méně spěchu vpřed, více otáčení se zpět.
Napsáno:srpen 2018

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma GTS ALIVE s.r.o.?