International SOS Assistance (CZ) s.r.o.

Vyhodnocování rizik a škod

I like the growth and responsibility that my manager offers me.
We could have more benefits, such as day off for birthday
Napsáno:červenec 2025

kolektiv Benefity
Napsáno:březen 2019

Individuální přístup Možnost zeptat se na nejasnosti, vyjádřit názor Snaha najít řešení Znalosti a zkušenosti kolegů Široká nabídka benefitů
Je třeba pracovat na vzájemné spolupráci

Možnost práce při studiu
Pracovní úvazek je možné si přizpůsobit potřebám a časovým možnostem při studiu, je možné ho i flexibilně upravovat. K dispozici jsou i pozice, které nevyžadují předchozí praxi.

Práci v mezinárodním prostředí
Společnost poskytuje servisy mezinárodním klientům, kontakt s cizími jazyky je na denní bázi. I kolegové jsou cizinci, jazykové znalosti je možno denně praktikovat.
Napsáno:únor 2019

Velmi si vážím lidského přístupu a dodržení slova. Co je slíbeno, to platí. Oceňuji benefity, možnosti rozvoje a vzdělávání, lokaci, pracovní prostředí plné zeleně, na terase bylinky a rajčata, přátelské kolegy a zejména mimopracovní vyžití... V rámci firmy je plánováno spousta mimopracovních aktvit jako brulení, masáže na pracovišti, pravidelné snídaně, společné večery v divadle a mnoho dalšího.
Na vše si šlověk lehce zvykne. zaisté bych zlepšila interní software, na kterém se již pracuje a implementace je plánována během tohoto roku.
Napsáno:únor 2019

V International SOS pracuji skoro rok a jsem tu velmi spokojená! Hezké pracovní prostředí s příjemným, ochotným a profesionálním kolektivem se kterým se velmi dobře spolupracuje. To platí i pro naše personální oddělení, které je přátelské, obětavé a nápomocné - rádi vám pomůžou, poradí a podpoří! Mám k nim velkou důveru. Ocenuji, že zaměstnavatel investuje do svých zaměstnanců, např.: možnost výuka jazykových kurzů, vzdělávací programy v oblasti profesionálního růstu včetně komunikace, leadership a především i podpora zdraví a well-being zaměstnanců - masáž v kanceláři, semináře jak správně sedět, motivace a podpora sportovních aktivit a možnost využítí kulturních akcí jako například divadlo. Přeji společnosti a všem zaměstnancům dlouhodobou prosperitu, zdraví a hlavně spokojenost.
Otázka k zamyšlení, nic konkrétního mě opravdu nenapada.
Napsáno:březen 2019

U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma International SOS Assistance (CZ) s.r.o.?