- Velmi oceňuji férový přístup.
- Nejedná se o zkostnatělý korporát. Pravidla a směrnice tu dávají smysl a pomáhají člověku v jeho práci.
- Firma hradí manažerské a osobní rozvojové kurzy.
- Služební auto a tankovací karta.
- Velmi dobré a férové mzdové ohodnocení.
Není na co si stěžovat. Člověk sám ovlivňuje svoje výsledky a pokud je má, tak je štědře odměněn.
Velice příjemné pracovní prostředí, do práce se těším. Suprové finanční ohodnocení a spousta benefitů. Šéf je férový a vždy ochotný s čímkoli pomoci. Výhodou je možnost práce z domu, popřípadě dovolená navíc. Firemní auto, telefon, notebook. V téhle práci jsem se opravdu našla a jsem ráda, že zde mohu pracovat.
Velice zajímavé benefity - telefon, notebook, služebn í vůz, tankovací karta od Shell, volná pracovní doba, profi systém a možnost školení, co z nás dělá dravce a posouvá nás vpřed jak v pracovním životě, tak soukromém, motivace od vedení, parta mladých ambiciózních lidí - super kolektiv
Volnost při práci
MultiSport karta
Flexibilní pracovní doba
Možnost ovlivnit výplatu=vysoké výdělky
Firemní mobil+notebook+auto a nemusíte být na vedoucí pozici
Super kolektiv mladých lidí
Moderní prostředí
Firma 21. století
Je tady perfektní kolektiv, všichni všem vychází vstříc. Člověk se lépe naučí jednat s lidmi, a do budoucna je pořád kam se posouvat a to jak platově, tak i na vyšší pozice. Člověk si tu určí cíle, které chce dosáhnout a zaměstnavatel pak dělá vše proto, aby to tak bylo.
Tento typ práce je občas dost stresující, ale tak to k této pozici patří.