Oceňuji míru samostatnosti, kterou mi zaměstnavatel přenechal pro tvorbu projektů a plnění úkolů. Zkrátka je zadán cíl a k jeho výsledku mohu dojít vlastní tvořivostí v rámci pravidel společnosti a to je pro mě motivující.
Za náš závod i když jsou výsledky skvělé, tak je stále vyšší tlak na víc a rychleji, zejména od zahraničních vlastníků. To je stresující a někdy jsme házeni do stejného pytle s rozvojovými zeměmi po kterých se chtě něco a my už to přitom dávno a automaticky děláme.
Myslím, že velkou prioritou pro společnosti jsou zaměstnanci a k tomu je také vše připravováno, odměňování, benefity, vzdělávání, dobrá atmosféra....jsou zde moc prima lidi, odborníci....společnost doporučuji, jsem ráda, že jsem součástí....
Přístup managementu, kolegialita, benefity, sociální pgm
Kapacita některých pracovišť je vyčerpána, kanceláře jsou zaplněny tak, že to snižuje produktivitu práce.
Car Policy - úroveň flotily služebních vozidel byměla být lepší
U této firmy máme ještě 14 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?