Možnost naučit se nové věci, kolektiv na pracovišti, zajímavé projekty a výzvy. Každý den byl něčím zajímavý a přinesl něco nového. Ne vždy pozitivního, ale nového.
Nízká firemní kultura. Vulgární a nevhodné chování managementu. Neférové jednání, určování odpovědností podle aktuální nálady. Neustálé hledání viníků namísto řešení, neověřování informací - vyhrál většinou ten, kdo pohotově zalhal, prověřením situace už nikdo neztrácel čas. Alibismus, fluidní atmosféra přenosu úkolů z těch, kdo za ně odpovídají, na ty, kterým bude hloupé se na to vykašlat.
Příležitost využít cizí jazyky
Komunikace se zákazníky a zahraničními kolegy na denní bázi. Jednacím jazykem je angličtina a drtivá většina komunikačních partnerů nejsou rodilí mluvčí.
Máte-li jasnou představu, jak mají procesy fungovat, můžete být nepříjemně překvapeni.
Otevřenosti, schopnosti uvědomit si, že něco neděláme nejlépe a snažíme se hledat způsob, jak to dělat lépe..
přicházela jsem s obavou , protože mi místní tvrdili, jaký je Rompa hrozný zaměstnavatel a z mého úhlu pohledu je to jedna z nejlepších firem, kde jsem pracovala, samozřejmě jiná skupina zaměstnanců to může cítit trochu jinak
Více lidí, které jejich práce baví a nedělají ji jenom pro peníze, ale i pro vlastní pocit, že něco dělám dobře
U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?