- Možnost karierního růstu
- Široká nabídka zajímavých benefitů
- Seberozvoj a vzdělávání
- Příjemné pracovní prostředí
- Individuální a lidský přístup ze strany nadřízených
Oceňuji:
- lidský přístup vedení společnosti
- schopnost rychlého rozhodování vedení společnosti
- být konkurenceschopnou společností
- důvěru ve mě vloženou
- umožnění samostatného řešení úkolů
- vytvoření dobrých podmínek k práci
- podpora kariérního i odborného růstu zaměstnanců
- u některých pozic navýšení základní hrubé mzdy
- u některých nadřízených pracovníků rozvoj měkkých dovedností
Jak by mi to sedlo ve společnosti BAK stavební společnost, a.s.?
Firma pracuje podle předpisů, mzda je vyplácena v ždy na termín. Vztahy ve firmě jsou částečně "rodinné" ne jako v korporátech.
Občas se neměří všem stejným metrem. Co najednom oddělení lze na jiném ne.
Náročné úkoly
Práce je velmi různorodá a je třeba často reagovat na speciální požadavky a nečekané změny, jaké ta která stavba vyžaduje.
Práci v týmu mladých lidí
Firma se zajímá o moderní technologie postupy v obasti stavebnictví. Zároveň jsou oceňovány zkušenosti starších kolegů ve firmě. Jednotlivá odělení pořádají společné firemní akce pro upevnění týmové spolupráce.
V BAKu si nejvíc cením fajn kolektivu a celkově dobré atmosféry na pracovišti. Lidi jsou tu ochotní pomoct, když něco nevíš, a zároveň máš prostor se učit a růst. Hodně mi dalo, že jsem se mohl podílet na větších projektech a naučil jsem se spoustu praktických věcí, co se jinde jen tak nenaučíš.
Super jsou i benefity – 5 týdnů dovolené, penzijko, občas home office nebo možnost vzdělávání. Za mě dobrá zkušenost a férový přístup.
Občas trochu zmatek v komunikaci mezi odděleními – některé věci by se daly řešit rychleji a jednodušeji, kdyby si lidi víc předávali informace. Taky by se hodilo víc investovat do modernější techniky nebo softwaru, ulehčilo by to práci.
Někdy je to trochu moc „na výkon“, takže člověk musí fakt máknout, ale to asi patří k oboru. Jinak nic zásadního, co by mě vyloženě štvalo, spíš takové drobnosti, co by se daly časem vyladit.
Pracovní kolektiv tu byl zde naprosto skvělý a měli zde zajimave benefity.
Práce velice stresující a neúměrně zaplacena. Šéf neuměl pochválit a spolu s výši platu nebyla taková motivace podávat kvalitní pracovní výkony.
Práci v týmu mladých lidí
Nemusí se bát toho, že když něco neví, kolegové okolo nich to taky znají chvíli a nejsou mezi nimi takové bariéry.
Firma má spoustu zkušených lidí, kteří rádi přijmou nové lidi a vše je rychle doučí popř. dovysvětlí. Na začátku Vám dají šanci se rozkoukat a nemusíte se bát toho, že by jste dostali práci o který nic nevíte a nikdo by Vám nepomohl.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?