V KOMTERM jsem poznala moc fajn kolektiv, lidi, kteří si navzájem pomáhají a drží spolu. Velkým plusem je i to, že majitel je ve firmě přítomný, otevřený a dostupný. Kdykoliv je možné s ním mluvit nebo si s ním zajít na oběd, což je dnes hodně výjimečné. Vážím si férového přístupu a toho, že firma je stabilní a dosavadní turbulentní doby jsme v pořádku ustáli. Pokud bych měla zmínit něco ke zlepšení, tak některé procesy by se daly zjednodušit nebo zrychlit. Celkově ale hodnotím zkušenost velmi pozitivně. Jsem také ráda za nový benefitní systém a možnost parkovat ve dvoře společnosti.
Pokud jde o zlepšení, občas bych uvítala rychlejší rozhodování a více digitalizace, aby některé procesy byly jednodušší.
Čeho si cením nejvíc je otevřená komunikace. Můžu kdykoliv a s kýmkoliv mluvit o čemkoliv, ať už s kolegy, nebo s vedením.
Žádné hrocené termíny jako v korporátu. Pracovní prostředí je tu příjemné, klidné a bez zbytečného tlaku. Za mě jednoznačně doporučuji!"
Někomu se tam líbí, někomu ne, je to vždy o lidech. Od Komtermu jsem odcházel po 18 letech, když vedení změnilo systém výpočtu výplat a odměn. Odcházel jsem s nižší výplatou, než když jsem nastupoval a to jsem měl ve výplatě hromadu přesčasových hodin. Na kolektiv v Komtermu se nedá zapomenout, ale pro výplatu choďte k sousedům
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu i za dlouholetou práci pro skupinu KOMTERM! Vážíme si, že oceňujete kolektiv, a je nám líto, že jste měl negativní zkušenost se změnami v odměňování. Nastavení systému mezd a odměn průběžně přehodnocujeme tak, aby odpovídal aktuálním možnostem a zároveň byl spravedlivý pro zaměstnance i udržitelný pro firmu. Vaše zkušenost je pro nás cenná a budeme ji brát v úvahu při dalších krocích.
Neprofesionální vedení a komunikace mezi jednotlivými úseky, vlažný přístup k plněmí povinností, alibismus
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Mrzí nás, že Vaše zkušenost nebyla pozitivní. Váš komentář bereme vážně a bude pro nás podnětem ke zlepšení komunikace i vedení.
Staráme se o prostor kolem nás 😊
Soustředění na detaily, protože na nich záleží.
Spolehlivost a profesionalita v každém úsměvu.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?