Mobilní hlídka
Naše služby
Smysluplná práce+5

SECURITAS ČR s.r.o.

Činnosti soukromých bezpečnostních agentur

Jsme lídrem v oblasti komerční bezpečnosti s více než 30letou tradicí na českém trhu a součástí globální skupiny s více než 90letou historií. Naším posláním je chránit to, na čem vám záleží – lidi, majetek i hodnoty. Věříme, že bezpečnost není jen o technologiích, ale především o lidech. Naši profesionálně vyškolení zaměstnanci zajišťují fyzickou ostrahu, monitoring, zásahové služby i moderní bezpečnostní technologie jako jsou kamerové systémy, IoT řešení nebo tísňová tlačítka.

Fajn kolektiv
Plat, nulove benefity, korporatni prostredi matky, ktera nechape momentalni situaci v CR, odchody mladych a velmi schopnych zamestnancu, protoze nejsou nalezite zaplaceni, nebo nevidi lepsi zitrky

Získal jsem spoustu zkušeností a dovedností v oboru zabezpečení osob a majetku. Ale to je asi tak vše. Bohužel jsem objevil více záporů, než kladů.
Určitě mzdové ohodnocení, benefity.

Uplatnění pro starší 50 let
Vetsinou jde o sezeni na vratnici, pochuzky, nenarocnou praci. Malo penez za takrka nic nedelani. Ale ne kazdy objekt je takovy.

Naše kanceláře

Naše kanceláře

Rozvoj znalostí+7

Udělám svoji práci, nikdo mi do toho nekecá, jinak mám klid. Žádné zbytečné činnosti jenom proto, aby se něco dělalo.
Práce není důstojně zaplacena. Je to jako všude v bezpečnostní oblasti. Komu to bude stačit, může tady být spokojen jinak si musí najít něco k tomu.

Řád a pravidla
Na nejnižší úrovni strážných apod. budeš vědět co máš dělat, kdy to máš dělat a jak to máš dělat. Na švejkování není prostor.

Práce v security oblasti není složitá. Je potřeba mít v hlavě všechno v pořádku srovnané, umět jednat s lidmi, hlavně problémovými a určitě trochu odvahy. Zkušenosti se nasbírají časem.
Napsáno:duben 2019

mizerné odměňování za práci,potom se není čemu divit ,že se do služby hlásí samé socky z UP.Tomu odpovídá mnohdy výkon služby a přístup k práci samtný.V mém případě jsem nabízel praxi 30 let u PČR.V přístupu ze strany zaměstnavatele "O"O odměnu za službu u firmy po 10 letech jsem si musel říci apod.

Uplatnění pro starší 50 let
Za tyto peníze minimum nad minimální mzdou se tam mladí lidé nepohrnou.25 000 si tam nikdo nevidělá.To by musel mít cca 350 hod.Na toto mladí opravdu nejsou.
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti SECURITAS ČR s.r.o.?
Centrála odlišná od provozu.Nové prostory lepší než konkurence.SMV Fábie.Nemožnost kariéry zejména pro ženy.Nedůvěra ve firmě, kontroly a sledování.Stravenky a základní penzijní příspěvek.Pro zkušenost a několik let práce ANO.
Napsáno:leden 2019

Velmi dobrý kolektiv a velitel objektu , peníze řeší zaměstnavatel třemi smlouvamy a náš stát si to nechává líbit ,a my taky,prostě je to super mít zodpovědnost za minimální mzdu ,ale když se zisky odvádí do švédska nadarmo se divit.
práce za minimální mzdu ,ale to jssem psal minule ,slibujou nedaj

Slušné platové ohodnocení Firemní akce Flexi pas
Vyhořelí manažeři bez zájmu o své zaměstnance a jejich pracovní podmínky

Ničeho!
Všechno, hlavně management!
Napsáno:květen 2018

ničeho nedokázal ocenit kvalitní práci nad rámec poviností
vymena manažeru na vedoucích postech neznali problematiku ostrahy
Napsáno:leden 2018

Poctivě vše platí, zdravotní a sociální a mzda chodí na účet v termínu a bez potíží. Platí dovolenou i nemocenskou. Práce má dost.
Určitě zvýšit hodinovou mzdu. Je to jinak bída. Stovky hodin měsíčně za málo peněz.
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma SECURITAS ČR s.r.o.?