Líbí se mi, že ač je to velká společnost, vládne tu příjemná a přátelská atmosféra, není to korporace. Pracuje se s nejnovějšími technologiemi a člověk si je může vyzkoušet, i když se netýkají zrovna jeho projektu. Různorodá a zajímavá školení nenechají člověka zakrnět. A peníze na účet chodí včas, což není samozřejmostí ve všech firmách.
Ocenujem pristup HR oddelenia aj uctovneho, zatial som nemala s nikym inym nieco blizsie, zaujimaju sa , informuju o novinkach, citim sa dobre v time, aj ked som otusoursovana do inej firmy, pri ranajkach som rada, ze spoznam vzdy niekoho noveho. Bola by som rada nejakym benefitom, napriklad formou multisport karticky, kde si clovek moze kupit co jemu vyhovuje. Vo firme kde som outsoursovana sa citim dobre v kolektive, som rada, ze som sa dostala k viacerym projektom, ze pracujem so skusenymi ludmi, od ktorych sa da vela naucit a aj to, ze mozem mat aj home office, koli sukromnym rodinnym veciam, je pre mna velkym plusom. Co sa tyka ohodnotenia, urcite by potesili premie za ukoncene projekty alebo rocne zysenie platu. Som rada, ze pracujem v Qinshift.
Nemam nic konkretne, zeby som bola s niecim nespokojna. Len co sa tyka benefitov, bodlo by keby mame nejaku multisportkarticku, kde by sme mali budget a mohli si kupit podla vlastnych preferencii nieco. Prisli nam nejake benefity, ale su viac vyuzitelne v Cechach ako na Slovensku. Pripadne rocne zvysenie platu. Inak spokojnost a nemam ziadne negativum na firmu, ludi, spolupracu, vsetko v uplnom poriadku.
Platové ohodnocení
Flexibilita pracovní doby
Kanceláře
Pracovní kolektiv je rozdělený na projekty, takže kolegové se vlasně spolu nemají o čem pracovně bavit. Šance, že se v kanceláři potkáte s někým z vašeho projektu je v podstatě nulová. Firma tak působí spíš jako sdružení freelancerů.
To bohužel platí i o jakémkoliv vedení. Šéf, který má pod sebou 200 lidí není šéf. Takový člověk nemůže mít na nic čas.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Avenga Czechia s.r.o.?
Lidský přístup. Vstřícnost. Profesionalita. Dobré jméno firmy.
Zvládl bych více stmelovat naše lidi v externích firmách. Mít něco jako svou rodnou komunitu.
Taky by bylo fajn mít jako ičař nějaký pán profesního vývoje, to je vhodné jak pro mě tak pro firmu která si vychová specialistu.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Velmi pružná pracovní doba, možnost homeoffice, hezké prostředí, dobrý kafe a především skvělá nálada v kanceláři! Práce je strašně dynamická, začínala jsem v Cleverlance, teď kopu za Qinshift a pokračuje další merge. Můžu uplatňovat cizí jazyky, sledovat, jak pracují kolegové v zahraničí a učit se.