Zajímavá práce, využití cizích jazyků, Multisport karta, neformální prostředí, částečně flexibilní pracovní doba, firemní eventy, možnost home office po dohodě s nadřízeným.
Zoufalá kompetence HR, financí a IT. Odtažitost zahraničního vedení, špatné zvládnutí krize čínského viru 2020. Časté odchody zaměstnanců.
Ja som nebola spokojná, ale závisí to od individuálnych požiadaviek.
Obrovský openspace s 2 smetnými košmi 😅...už komu to vyhovuje, komu nie. Povinná hodinová prestávka na obed, čo z pracovného času urobí 9h. Pre mňa mravenčia práca za kompikom, len z dôvodu, že používaný program nevie poriadne filtrovať. Žiadny pocit uspokojenia z práce, ani výhliadky na polepšenie.
pracoviště na metru B Křižíkova
dobrý plat
moderní kanceláře
fajn kolegové
špatný IT helpdesk
nejednotné vedení, mnoho manažerů v zahraničí, je to nepřehledné
nedostatek informací o způsobu fungování firmy do budoucna
Příležitost využít cizí jazyky
v Praze je hub pro Evropu, pracuje v něm přes 50 rodilých mluvčích většiny evropských jazyků
Rozmanitou práci
hub zajišťuje rezervace hotelů, restaurací, jízdenek na vlaky i busy, vstupenky na mnoho různých akcí, transfery, průvodcovské služby, kongresy, konference...
U pohovoru jsem dostala na výběr pracovat buď v oddělení Velké Británie anebo španělsky mluvícím oddělení. Oznámili mně, že mě berou. V 1. pracovní den jsem se dozvěděla, že budu pracovat v italském oddělení. O něm jsme během pohovoru vůbec nemluvili. Italsky neumím, italské destinace neznám. Bylo to pro mě velmi nepříjemné překvapení. Firma a managemant, se kterým jsem přišla do kontaktu, jedná velice neférovým a klamavým způsobem.
Zaujala / nezaujala vás firma Kuoni Destination Management s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?