Příjemná atmosféra Kanceláře (žádný open-space) Fakt skvělý lidi Rozumné vedení společnosti (na všem se dá vždy domluvit) Snaha vyjít maximálně vstříc s projekty Snack bar :D
Kanceláře by mohli být modernější

Možnost kariérního postupu
Vedení firmy si uvědomuje, že budování úspěšné společnosti není o nabubřelých manažerech, ale o chytrých lidech a týmové práci. Schopní lidé dostávají ve Valatronu vždy prostor pro seberealizaci a komunikaci svých nápadů. Každý zamestnanec má neomezený prostor pro svůj kariérní růst a případně i kompletní změnu pracovní pozice, pokud je pro firmu přínosem a povaha jeho práce jej naplňuje.
Napsáno:listopad 2021

Nové kancléře (moderní, prostorné) Skvělá atmosféra Časté pivko a akce s kolegy Domluva - firma se snaží vyjít vstříc jak během studia, tak i při řešení soukromých věcí (rekonstrukce, cestování atd...) Firma monitoruje výkonnost jednotlivých členů a povzbuzuje je v jejich kariernímu růstu Kvalitní a nový hardware
Občas vázne komunikace mezi vrstvami, ale jinak nic, co by mi kazilo náladu a pracovní život
Napsáno:červenec 2023

Individuální přístup Homeoffice Snack bar V týmu se rozhodně nenudíme. Když mám nápad na zlepšení, vždy jsem vyslyšen. Ve firmě se meze nekladou - pokud se chcete přesunout na jinou pozici a jste kvalifikování, je to naprosto možné.
Chtěl bych perlivější vodu v sodovkátoru :D Hodily by se nám call-budky (ale ty budou) Jsem jinak naprosto spokojený :)
Napsáno:červen 2023

Velmi dobré zaškolení Skvělý kolektiv Výborná domluva napříč všemi odděleními Vstřícnost ze strany nadřízených
Občas nějaké drobnosti, které ale vždy vyřeší má nadřízená
Napsáno:březen 2023

oceňuji firemní a přátelskou kulturu, transparentnost v komunikaci a procesech, možnost rozvoje, školení, podporu z řad vedení a týmu, neformální a profesionální prostředí
Nic, co by bylo potřeba zmínit
Napsáno:březen 2023

Valatron podporuje kariérní růst a rozvoj svých zaměstnanců.
Napsáno:listopad 2022

Ve Valatronu pracuji na pozici .Net vývojář. Setkal jsem se zde s různými druhy projektů (web/desktop/servisní toolky). Na každém projektu jsem se naučil spousty nových užitečných věcí. Ve Valatronu pracují zkušení lidé, kteří se rádi podělí o své zkušenosti nejen z pracovních témat.
Napsáno:červen 2022

- Super kolektiv, se kterým se scházíme i mimo práci - Různorodé projekty - Cílení na spokojenost zaměstnanců - Časté a zajímavé firemní akce (včetně víkendových) - Snaha vedení pomoct a vyhovět po všech stránkách v případě problému nebo žádosti - Hardware a kanceláře - Snack bar, stolní fotbálek, Xbox, VR
Napsáno:červen 2022

Úžasný kolektiv, jsou to lidé, které rád uvidím i o víkendu. Úpřímnost ze strany vedení, žádná přetvářka. Podpora v osobním rozvoji, Zajímavé projekty
Nic

Práci v týmu mladých lidí
Valatron se skládá převážně z mladých lidí

Rozmanitou práci
Máme spoustu zajímavých projektů, v různých technologiích
Napsáno:duben 2022

Super kolektiv, férové a vstřícné jednání ze strany firmy, příležitosti k profesnímu růstu, špičkový hardware, dobré zázemí
Kanceláře by mohly být o něco lepší, ale není to zlé.
Napsáno:leden 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Valatron s.r.o.?