Dyška se rozdělují, člověk může na směně sníst co chce, může si nosit pečivo domů.
Kolektiv se napřed snaží působit přátelsky, samé zdrobneliny a tak. Firemní filozofie je přátelské chování, ale v reálu těžce pokulhává. Je to přetvářka. Jakmile nezapadnete, vyštípou vás bez milosti.
Plat je dost ubohý, u konkurence nabízí o třetinu víc. Práce od 6 ráno do cca 8 večer.
Neuprimny kolektiv
Špatná komunikace s vedouci od počátku
Některé kolegyně falešné
Nikdy jsem s takovym kolektivem jeste nepracovala, a to mám již něco za sebou
Při odchodu domů se nám několikrát stalo, že se nadřízený postavil ke dveřím a chtěl u každého vidět obsah jeho kabelky/batohu. Přišlo mi to jako pro zaměstnance dost ponižující a rozhodně bych tuto firmu nikomu dalšímu nedoporučovala.
Velmi jsem byla spokojená s náplní práce, velmi kreativní a různorodá práce.
Velké množství benefitů a firemní akcí - např. dovolená v létě. Podpora
šéfky během zkušební doby. Přátelská a optimistická atmosféra ve firmě.
Neformální přístup k zaměstnancům. Myslím, že Albi hodně staví na přátelské
energii k zaměstnancům a poskytuje svým zaměstnancům plno benefitů a podporu
v rozvíjení jejich profesní dovedností.
Z pracovního poměru v Albi mám smíšené pocity, myslím si, že plno věcí tam
fungovalo dobře, přesto jsem ke konci zaznamenala určité slabiny - Lepší
komunikace vedení k zaměstnancům. Pokud něco slíbí, tak slib dodržet, i
přesto, že se objeví drobné problémy, což se v mém případě nestalo. Lepší
komunikace mezi jednotlivými úseky. Když něco nefunguje ve spolupráci s
daným člověkem, řešit to nejdřív s ním a ne rovnou přes jeho nadřízeného.
Pružnou pracovní dobu
Není striktně dané, že člověk přesně na tu hodinu a minutu musí začít a končit v práci. Je tam limit, dokdy nejpozději přijít ráno a podle toho pak končí odpoledne nebo večer, tak aby si odpracoval svých 8 hodin. Takže z mého pohledu je práce vhodná pro ty, co mají rádi více volnosti a nemají rádi úplnou strukturu.
Skvělá firma, velmi dobré benefity, super školení každý rok
Škoda, nikdy vám nedají smlouvu na dobu neurčitou. Bylo nám to řečeno i od odcházejících kolegine ihned po nástupu. Sledování na kamerach, zda a jak pracujete. Špatná vedoucí co má dvoji metr. Nikdy nic neřeší k vašemu prospěchu, pouze jen k jejímu.
Zaujala / nezaujala vás firma ALBI Česká republika a.s.?