- velmi zajímavé projekty a rozmanitost technologií
- férový přístup ze strany nadřízených
- osobní přístup a atmosféra i v nejisté době
- skvělý tým
- ocenění za dlouhodobou spolupráci
- jistá omezení plynoucí z fixace na jednoho hlavního klienta
Použití aktuálních / nových technologií na projektech. S tím spojená nutnost doplňování znalostí a vědomostí. Vysoce kompetitivní prostředí nadnárodní společnosti.
Rozmanitou práci
Velké množství paralelně řešených projektů v různých fázích životního cyklu. Široké spektrum technologií. Několik odlišných cílových obchodních domén a oddělení klientů, pro které jsou projekty určeny.
Mám možnost se vzdělávat. Pracuji s velice inteligentními a otevřenými lidmi kteří se snaží sami rozvíjet. Máme s kolegy přátelské vztahy. Množství technologií se kterými se setkám je na ČR nevídané.
Skvělá podpora vlastního vzdělávání a profesních znalostí. Nerofmální "rodinná" atmosféra v kolektivu. Velice štědré půlroční odměny (zvláště pro ty, kteří ve firmě vydrží dlouho).
Nejistá budoucnost, neboť je firma příliš fixovaná na jednoho obřího klienta. Ne příliš dobrá schopnost udržet si schopné a ambiciózní lidi.
Neformální pracovní atmosféru
Na pracovišti si tykáme, žádný dress code samozřejmě není. Jednáme spolu jako rovný s rovným, což je velice příjemné a alespoň pro mě motivující.
Fajn přístup ostatních kolegů a rychlé začlenění do týmu.
Super benefity a hodnocení.
Férové jednání a způsob domluvy když je potřeba.
Vycházíme si vzájemně vstříc.
Možnost učit se nové věci, školení, kurzy... rozvoj.
Zaujala / nezaujala vás firma ASSIST spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?