Rektorát VUT
Univerzitní sport
Vysoké učení technické v Brně image+4

Vysoké učení technické v Brně

Terciární vzdělávání

Začali jsme v roce 1899 se 4 profesory. Dnes máme 8 fakult, 3 vysokoškolské ústavy a více než 17 tisíc studentů. Jsme mezinárodně respektovanou vzdělávací a výzkumnou institucí. Nabízíme: 8 týdnů dovolené pro akademické pracovníky, 6 týdnů pro ostatní zaměstnance, příspěvek na penzijní připojištění, doplňkové penzijní spoření nebo DIP, stravenkový paušál nebo cenově zvýhodněné stravování v menzách, výhodný tarif na mobilní telefony pro soukromé účely, jazykové a další kurzy, kartu Edenred.

To co zažívám je jistě ovlivněno tím na kterém ústavě pracuji a kdo je mým vedoucím. Vzhledem k tomu, že je mi přidělen úkol, který pak nesmím ukázat, jak jsem tam s vývojem pokročila. Takto zaměstnání nemohu hodnotit kladně.
Dostala jsem složitý úkol, na kterém jsem pracovala s nadšením, ale částečnými výsledky se nesmím pochlubil, nesmím ukázat svoji práci a je po mě štěkáno, že nepracuji. Přitom ostatní kolegové smějí ukazovat svoje práce a ukazovat jak na pracích postupují já ne.
Napsáno:březen 2021

Celkem volná pracovní doba, přítomnost na pracovišti je vázána primárně na výuku. Široké možnosti s ohledem na (zajímavou) pracovní náplň a odborný růst.
Neúměrné množství zbytečné byrokracie. Ve vedení (prakticky na všech úrovních) jsou až na výjimky lidé bez dlouhodobé vize a manažerských schopností, což se negativně projevuje na motivaci i férovém ohodnocení zaměstnanců.
Napsáno:leden 2020

Pracovala jsem za více lidí a měla nejnižší plat!
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:leden 2020

Pružná pracovní doba Vlastní organizace práce Možnost ovlivnit velikosti prémií Skloubení práce a rodiny - školka v zaměstnání, děti v zaměstnání
Nízké základní tabulkové mzdy Přístup VUT k hodnocení zaměstnanců Upřednostňování studentů nad zaměstnanci Přístup státu k hodnocení vědy a vysokých škol
Napsáno:leden 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Vysoké učení technické v Brně?
flexibilní pracovní doba dle domluvy dle potřeb osobních či zaměstnavatele
Organizace pracovních požadavků, chování vůči podřízeným.

Práci bez přesčasů
Pracovní doba je přizpůsobena školnímu rozvrhu v daném semestru. V některých dnech je zapotřebí pracovat přesčas (dle rozvrhu). Ve dnech, kdy výuka neprobíhá, je možné si po domluvě s nadřízeným tyto přesčasové hodiny vybírat ve formě zkrácené pracovní doby.

Práce ve VUT není příliš vhodná pro lidi bez zkušeností!!
Napsáno:říjen 2019

Možnosti školení.
Ve vedení jsou osoby bez schopnosti vést nejen svou agendu, ale i své podřízené.
Napsáno:červen 2019

Flexibilní pracovní doba, možnost skloubit soukromí a pracovní život, podporuje další vzdělávání zaměstnanců
Politikaření a s ním spojené neférové jednání vedoucích pracovníků, byrokracie

V ramci kolektivní smlouvy je zaručena tarifni mzda a benefity, které vam nikdy nevezmou. A pokud nebudete vybocovat z řady a tupě vyplňovat nesmyslné tabulky máte do důchodu klidné zaměstnání.
Napsáno:prosinec 2018

Velmi flexibilní pracovní doba, kde vás prakticky nikdo nekontroluje
Komunikace vedení, platové ohodnocení nefér vůči ostatním na stejné pozici, žádný řád
Napsáno:prosinec 2018

Volnost, flexibilita docházky
Plat a vedení
Napsáno:listopad 2018

Pracovní doba , volné víkendy.
Hlavní vedení.
Napsáno:únor 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Vysoké učení technické v Brně?