Už 20 let spolu
Daikin v Plzni
Sportovní aktivity
Sportovní aktivity
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Daikin Industries Czech Republic s.r.o.

Výroba klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel

Jsme japonská firma, která se zaměřuje na vývoj a výrobu klimatizací a tepelných čerpadel. V Plzni jsme již 20 let a ve světě slavíme stoleté výročí. 🎉 Pyšníme se řadou benefitů - 13. mzda, 25 - 28 dní dovolené, dotované stravování, firemní svozová doprava a další. 🤜🤛 Protože ... Good climate starts with people. ❄️☀️

Firemní atmosféra v kostce

Už 20 let spolu+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

64 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 159 %
Za moji práci mě platí slušněříká 4929 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 7042 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 2616 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 96 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 82

Výplata přijde vždycky a kmenové zaměstnance moc nevyhazují

Chci si přečíst další upřesnění od 6

doporučuje 66

Jelikož i já pracuji ve firmě Daikin tak mohu hodnotit když jsem nastoupil uměl jsem jen pár věcí zde jsem dostal příležitost se naučit nové věci o kterých jsem dříve ani neslyšel v této firmě se člověk může dále rozvíjet a naučit se mnoho nového proto doporučuji Daikin já osobně jsem velmi rád že mi firma dala tuto příležitost

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 62

Nabízí trainee program Nabírá absolventy Zkušenosti lze nasbírat zde, pokud je tomu člověk otevřen a je schopen naslouchat a ochoten něco pro to dělat

Řád a pravidla
doporučuje 57

Japonské firmy si všeobecně zakládají na pevně stanoveném řádu a dodržování určitých pravidel. Osobně si nemyslím, že je to vyloženě špatně, protože v tak velké firmě by to ani jinak fungovat nemohlo.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 54

V DICZ (daikin czech) je velmi zřetelná japonská kultura. Také je zde velmé množství Japonských manažerů. Zároveň máme mnoho poboček v zahraničí a často se s nimi musí při různých projektech komunikovat (za mě například Belgie, USA, Japonsko, Polsko, Turecko...)

Zaujala / nezaujala vás firma Daikin Industries Czech Republic s.r.o.?