Drážní úřad

Všeobecné činnosti veřejné správy

Práce v krásné secesní budově s úžasným výhledem na Prahu, skanzen, kde se zastavil čas..Zaměstnání v centru dění, volná jízdenka na dráhy, mnohem méně práce, než bylo na stavebním úřadě, vláčky a cestování byly moje láska.
Velká benevolence vůči kuřákům a pití alkoholu, v kuchnce se pro kouř nedalo ani dýchat, kouř se šířil všude,nulová benevolence vůči odlišnosti člověka.Neférové jednání nadřízených.
Napsáno:prosinec 2018

S příjemným, přátelským a vstřícným kolektivem
S chováním zaměstnavatele. Neustálému vymýšlení nových a mnohdy zbytečně zatěžujících pravidel, které zpomalující práci zaměstnancům. Podstatné záležitosti se neřeší.
Napsáno:květen 2023

Ve srovnání se soukromým sektorem, kde jsem pracoval před nástupem na DÚ, výrazně méně stresující práce, kterou si člověk nemusí nosit domů. I tak se ale občas stává, že nestíháte a topíte se v úkolech. Naštěstí to není vždy, počet žádostí k odbavení je proměnlivý. Ale správní lhůty téměř neumožňují si přebytek úkolů ve špičkách přesunout do méně vytížených období. Kolektiv je fajn, nadřízení vesměs také.
Pracovní prostředí už není optimální - budova opravdu naléhavě potřebuje opravit. Ale je to přislíbeno, tedy snad se zadaří a bude i to OK.
Napsáno:listopad 2021

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Drážní úřad?