Pravidelné doplnění vitamínů, čerstvé ovoce, možnost sebevzdělání jak pro osobní, tak pracovní život, podpora od šéfa, pomoc v jakékoliv situaci, pravidelné firemní akce 1x za měsíc vždy na domluvě s každým, vše je skvělé, rosteme a práce mě tu baví
Horší parkování, dostupnost skrze provoz horší, ale přebije to vše pozitivní co tu je a stojí to za to
Velmi přátelské a férové prostředí.
Jasně dané povinnosti a kompetence.
Aktivní řešení problémů.
Ohled na soukromý život.
Možnost rozvíjení se v rámci své pozice s podporou nadřízeného a kolegů.
nejvíce oceňuji super kolektiv, férového šéfa, vzdělávání ve firmě a možnost kariérního růstu
více kolegů na firmě pro lepší zastupitelnost
Práci v týmu mladých lidí
Jsme tým lidí, kteří mají chuť a odhodlání na sobě pracovat, posouvat se a zlepšovat, protože chceme, aby se nám všem dobře dařilo.
Práci, co dává hlubší smysl
Denně vidíte jak firma pomáhá zákazníkům tím, že dodáváme zboží, které jim skutečně usnadňuje manipulaci s materiálem a ulehčuje práci. Dále opravujeme nefunkční manipulační techniku, bez které sklady a výrobní haly zákazníka nemohou fungovat.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?