Pěkná moderně vybavená kancelář, možnost home office, ale práce tolik, že bylo nutné stejně pracovat i mimo pracovní dobu. Nezájem nadřízených na zaškolení nováčka a mizivá podpora při řešení společných issue. Pro mne tam bylo nepříznivé klima. Myslím, že ostatní komentáře jsou účelově pozitivní.
Snaha dělat práci dobře.
Svoboda a zodpovědnost.
Chytří a motivovaní kolegové, se kterými si rozumíme i na lidské úrovni.
Obecně přátelská atmosféra ve firmě, lidé o sebe navzájem mají zájem.
Firemní i týmové akce jako např. offsite.
Komunikace s kolegy z mateřské společnosti je občas složitější.
Líbí se mi tady nejvíc to, že jsou lidi motivovaní sami od sebe a není potřeba je do práce jakkoliv nutit, spíš jsou často motivováni až-až. Děláme na hodně zajímavém produktu, ke kterému má hodně zaměstnanců blízko, máme reálné zákazníky od kterých slyšíme feedback a to samo o sobě hodně pomáhá tomu, aby se lidi sami snažili co nejlépe posouvat naše aplikace kupředu.
Jak firma roste, obdobně jak většina jiných se potýká s problémem škálování procesů. Nejsme už firma o 60-80 lidech a proto potřebujeme klást větší focus na prioritizaci a plánování, ne jenom jednoduché "Get it done".
Možnost 100% homeoffice, vybavení do domácí kanceláře, multisport nebo benefit karta, cílený seberozvoj, flexibilní pracovní doba, několik firemních a týmových akcí během roku.
I moved to Czechia to work for Showmax, and I'm very happy with my decision. It's the first company where I can honestly say that I really like working for it, and where my boss honestly cares about what I think and how I feel.
There isn't anything major. Some managerial decisions are a bit chaotic and some procedures around working with tickets would need to be improved. So, homely I'm mostly very happy.
Možnost učit se novým věcem.
Inspirující pracovní prostředí.
Neformální komunikace, absence dress code.
Firemní nastavení a toho plynoucí vzájemný přístup pracovníků jeden k druhému.
Flexibilní pracovní doba, home-office, kvalitní technické vybavení.
Nevidím nic zásadního, snad jen místy velice vysoká náročnost na znalost konkrétního prvku infrastruktury a nižší zástupnost pracovníků mezi sebou.