Pěkné kanceláře v Karlíně, ve kterých se dobře pracuje. Fajn kolegové. Hezky vymyšlené akce (např. pravidelné společné snídaně, teambuilding). Klienti z různých odvětví, zajímavá práce. V rámci možností flexibilní pracovní doba.
Chybějící zpětná vazba. Málo dovolené, téměř žádné benefity a chybějící sick days, negativní pohled na home office. Komunikace mezi vedením a zaměstnanci by mohla být transparentnější. Z toho občas vzniknou komunikační šumy, nedorozumění nebo zmatky.
Oceňuji velké prostory agentury s relax zónou, pořádání společných akcí (například teambuildingy, večírky), kde se naše zaměstnanecké vztahy stmelují. Také se mi líbí široká nabídka ve vzdělávání, ať už se jedná o interní školení nebo externí webináře. A v neposlední řadě - za tu dobu, co v LCG pracuji, cítím velký posun v tom, co dělám, v dovednostech i znalostech. Za to patří velké díky mým kolegům, na které se můžu vždy spolehnout a kteří jsou zároveň mými mentory.
Uvítala bych chutnější kávu a v některých případech lepší komunikaci napříč agenturou. Ale nic zásadního.
Nejvíc cením to, že je vždycky na všem možné se domluvit. Tedy lidský přístup, který člověku umožňuje při práci normálně žit. V neposlední řadě také to, že je LCG ochotné za dobře odvedenou práci dobře odměnit.
Občas složitá komunikace s některými accounty, kteří nejsou schopni zajistit dost času na pořádné odvedení práce.
Skvělý tým kolegů a možnost rozvíjet se v oboru. Firma nabízí systém vzdělávání, díky kterému dokážu udržovat krok se současnými trendy a nároky. Navíc se udržuje dobrá atmosféra v kolektivu díky společným teambuildingům a akcím.
Pochopení, přístup ke mně. Možnosti a podpora profesního rozvoje. Výborný tým včetně vedení. Otevřenost a schopnost řešit případné neshody. Vynikající finanční ocenění.