LCG New Media s.r.o.

Prostor pro realizaci vlastních nápadů Férové fixní finanční ohodnocení Šikovně nastavené a funkční procesy Strukturovaná práce Multisportka Netrackuje se čas Flexibilní pracovní doba Respektování oddělení pracovního a osobního času Příspěvky na vzdělávání Spolehlivost a profesionalita kolegů Skvělé jídlo a pití na firemních akcích :-)
Omezené možnosti homeoffice Absence sick days Variabilní složka platu a odměny
Napsáno:únor 2023

Příjemné kanceláře a prostředí, ve kterém se dobře pracuje, práce na zajímavých projektech z různých oborů, inspirativní spolupráce a dobré vztahy s kolegy, možnost a příspěvky na vzdělávání a účasti na konferencích, flexibilní pracovní doba.
Negativní vnímání HO a relativně málo dovolené. Chybí mi trochu zpětné vazby, ocenění naší práce a také více diskuzí, co se komu povedlo, a brainstormingů, jak posouvat naši práci a vymýšlet společně zajímavé věci či využívat trendy. Občas dochází ke komunikačnímu šumu.
Napsáno:únor 2023

Flexibilní pracovní doba, samostatnost, kolegové tak půl na půl a finance také tak půl na půl.
Pasivní vedení firmy bez zájmu, omezené home office, málo dovolené a žádné sick days, žádné finanční odměny či finanční růst. Pro seniory trošku nuda. Šedé kanceláře.
Napsáno:únor 2023

Co oceňuji nejvíce je přístup a snaha pomoci. Vždy, když něco nevím nebo potřebuji s něčím pomoci, tak jak nadřízení, tak kolegové se snaží co nejvíce pomoci. Buďto formou rad, malé přednášky nebo poskytnutí dat, článků, naučných videí apod. Taky si velmi vážím přístupu a férovosti. Za mé dosavadní působení ve firmě jsem se nesetkal s žádnou hádkou/konfliktem ani ničím podobným.
Jediné co mi trochu chybí je větší zpětná vazba, abych věděl jestli jsou se mnou spokojeni. Vzhledem k tomu, že spolupráce probíhá dobře, to beru, že spokojeni jsou, ale určitě by bylo fajn to i jednou za čas slyšet napřímo.

Flexibilní pracovní doba
Chladné vedení firmy, kolegové, zastaralé postupy a profesní nerůst.
Napsáno:červen 2022

Kompletní přístup zaměstnavatele, který se snaží primárně vytvořit co nejlepší podmínky pro fungování týmu jako celku a tím si zajistit následnou kvalitu práce. Zároveň super kolegové, náplň práce, klienti, finanční ohodnocení a asi tak 200 dalších úžasností! :)
Naprosto běžné marginálie typu "uklízečka mi neutřela stůl" a "už měsíc jsme nehráli fotbálek" - takže nic, co by jakkoli zásadně ovlivnilo celkovou spokojenost.
Napsáno:červen 2021

Přístup vedení. Klienti, jejich pestrost. Spolehliví kolegové,. Možnosti rozvoje. Celková atmosféra.

S ferovosti a podporou
Nevim
Napsáno:únor 2025

Přetížení specialisté, více manažerů než reálně lidí co pracují "rukama"
Napsáno:únor 2025

Systém vzdělávání Benefity Firemní aktivity pro zaměstnance a spolupracovníky Tým skvělých kolegů Možnost účasti na konferencích a školeních v oboru Komunikace a strategie agentury
Napsáno:únor 2025

Zaujala / nezaujala vás firma LCG New Media s.r.o.?