Skvělý koncept, jak pomoci klientům s trápením, ať už se jedná o úpravu hmotnosti nebo zdravotních neduhů
Absence benefitů, minimální zaškolení, máte smlouvu jen na základ platu, provizní systém neznáte. Vždy je vše vaše chyba. Absence komunikace o tom, co se ve firmě děje. Žádný rozvoj zaměstnanců. Odpovědi, které vám nic neřeknou. Přehazování si odpovědnosti. Hodně práce. Špatný prozákaznický servis.
Minimální fixní mzda a k tomu zvláštní systém provizí. Výplata po splatnosti. Nulový proklientský přístup firmy. Řešily se jen samé storna a reklamace služeb. Nula firemních benefitů. Obrovský nepořádek v chodu firmy. Neustálý nátlak na výkonost. Videokamery na pracovišti.
Čistá, klidná práce pro člověka, který si umí organizovat čas. Skvělý tým spolupracovníků . Práce, která má smysl, díky nám se zlepšuje zdravotní stav klientů . Jejich vitalita a tím pádem i životní pohoda.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?