Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. - Centrum HiLASE image

Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. - Centrum HiLASE

Výzkum, vývoj a inovativní řešení laserových technologií

Oceňuji flexibilní pracovní dobu, spolupráci s kolegy a zajímavou pestrou práci. Také máme velkou volnost v rozhodování a podporu samostatné práce.
Bohužel dopravní dostupnost Dolních Břežan není nejlepší.
„Díky moc za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že vnímáš pozitivně naši flexibilitu, rozmanitost práce i prostor pro samostatné rozhodování – podporovat samostatnost a zodpovědnost každého z nás je pro nás opravdu důležité. Stejně tak si ceníme toho, že spolupráci mezi kolegy vnímáš jako silnou stránku. A máš pravdu, že dopravní dostupnost Dolních Břežan není úplně ideální – to je téma, které dobře známe. Snažíme se vzdálenosti vyjít maximálně vstříct, např. díky možnosti home office nebo již zmiňovanou flexibilní pracovní dobou, kterou nabízíme jako jednu z cest, jak si cestování aspoň trochu ulehčit. Díky, že jsi nám dal/a vědět, jak věci vnímáš.“
Napsáno:únor 2025

přátelská atmosféra v týmu neustálý posun vpřed příjemné pracovní prostředí seberealizace
vysoká pracovní zátěž
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:únor 2025

Oceňuji přátelskou atmosféru, velmi hezké vztahy a dlouhodobě převládající veselou náladu. Do práce se vždy těším, protože mám vše, co k ní potřebuji, např. bohaté možnosti na seberozvoj, vlastní organizaci práce a času, velkou důvěru ze strany vedení.
Některá rozhodnutí organizaci trvají déle než v soukromém sektoru, ale je to tím, že se neženeme za ziskem. Věda se nedělá horkou jehlou :)
Napsáno:září 2024

Přátelský kolektiv, kde se všichni navzájem respektují. Spousta lidí má smysl pro humor takže to není suchařina.
Propojení v komunikaci mezí sekcemi

Netradiční benefity
Klouzavá pracovní doba, ale především kolektiv, který je neuvěřitelně chytrý a chrápající potřeby normálního zaměstnance. Benefity jako možnost studovat, benefity jako jsou hodiny jazyka a další

Rozmanitou práci
Práce je postavena na vaši zodpovědnosti podle postavení samozřejmě, ale z velké většiny si práci řídíte podle potřeb
„Díky moc za tvoji zpětnou vazbu! Opravdu nás těší, že vnímáš náš kolektiv jako přátelský a respektující – a že se u nás najde i dost prostoru pro humor a lidský přístup. Jsme rádi, že oceňuješ i možnosti osobního rozvoje, ať už jde o jazykové kurzy, studijní podporu nebo další vzdělávací aktivity. Snažíme se, aby si každý mohl najít cestu, jak se dál posouvat. Rozumíme i připomínce k lepší komunikaci mezi sekcemi. Víme, že s růstem organizace je propojení mezi týmy ještě důležitější. I proto se aktuálně zaměřujeme na to, jak sdílení informací a mezioborovou spolupráci ještě víc podpořit – ať už pomocí nových nástrojů, nebo lepší koordinace mezi týmy. Díky, že jsi s námi sdílel/a svůj pohled – podobné postřehy jsou pro nás cenné a pomáhají nám posouvat HiLASE dál.“
Napsáno:srpen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. - Centrum HiLASE?
Plány mají tendenci se zpozdit
„Díky za tvoji zpětnou vazbu! Uvědomujeme si, že dodržování plánů a termínů je občas výzva, zvlášť u komplexních a dlouhodobých projektů. Pracujeme na tom, aby naše plánování bylo realističtější a aby se nám dařilo lépe předvídat možné zádrhele už v rané fázi projektů. Postupně zavádíme nové nástroje a procesy, které nám pomáhají průběžně sledovat průběh práce a včas reagovat na změny. Díky, že jsi tohle téma zmínil/a – pomáhá nám to dál zlepšovat způsob, jakým projekty řídíme.“
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:březen 2025

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. - Centrum HiLASE?