Jste personalista této firmy?

Přidejte si inzerát. Lidé, které zaujme vaše firma tak budou mít možnost u vás pracovat.

Přidat inzerát

Přehled

46 hodnocení s 37 komentáři

Nejužitečnější komentář

• Subjektivně objektivně musím firmu pochválit. Přijali mě v době, kdy jsem se po závažné operaci vracela po roce a půl do pracovního procesu a byla jsem ZTP. Vyšli mi vstříc prací na půl úvazku a 1 den v týdnu home office. Denně na své pozici využívám anglický jazyk při komunikaci se zákazníky, což mě velmi baví. Sympatická paní vedoucí mi při nástupu poskytla dostatek informací k nové práci a dodnes nabízí svou podporu: "Když něco nevíte, tak se zeptejte."
    Atmosféra je na našem oddělení přátelská = necítím stres v pondělí ráno :)
    Vyhovuje mi flexibilní pracovní doba, v případě napracovaných minut si mohu tyto vybrat a jet třeba o hodinu dříve domů.
    Firma se snaží zlepšovat pracovní prostředí (právě probíhá rekonstrukce toalet v jednom patře správní budovy), máme možnost vyjadřovat se k tomu, co by se mohlo zlepšit, což se mnohdy stane.
    Když jsem v roce 2016 běžela půlmaraton v Ústí areálem naší firmy(tehdy jsem bydlela na Karlovarsku), ani ve snu mě tenkrát nenapadlo, že tam budu jednou pracovat. SPOKOJENĚ pracovat. A to se počítá!!!

Avatar

doporučuje 31

doporučuje 21

doporučuje 17

Ukázat další

SPOLCHEMIE - Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost tady nabídky práce nemá

Projděte si následující firmy, které pozice mají.

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.

Zobrazit pozice na webu firmy

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.

Zobrazit pozice na webu firmy

Už jste si pročetli komentáře nebo atmosféru?