Vyvíjíme podnikové systémy pro domácí i zahraniční společnosti, které díky našim produktům denně šetří čas i peníze, lépe zvládají rutinní agendu i legislativní povinnosti. Především jsme ale mozaikou složenou z řady firem, z nichž každá přinesla do Seyforu vlastní kulturu i zvyky, a které jsou pro nás nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Všechny nás spojují naše společné hodnoty – odbornost, stabilita, partnerství.
Proč by tě tahle pozice měla zajímat
Zajímá tě HR nebo mzdy a zároveň tě láká práce se softwarem a zákazníky? Ať už máš zkušenosti z personalistiky či mzdového účetnictví, nebo teprve hledáš první práci po škole, u nás můžeš svoje znalosti využít a dál rozvíjet jako konzultant systému Vema.
Budeš zákazníkům pomáhat řešit jejich požadavky, nastavovat systém podle jejich potřeb a ukazovat jim, jak s ním efektivně pracovat. Pokud začínáš, postupně tě zaučíme. Pokud už zkušenosti z HR nebo mezd máš, navážeš na ně při práci se zákazníky a personálním systémem.
Navážeš na to, co už umíš
Ať už přicházíš ze školy, HR nebo mzdového účetnictví, získáš prostor svoje znalosti využít při práci s personálním systémem Vema.
Začátek přizpůsobíme tvým zkušenostem
Projdeš interním školením, případně kurzem mzdového účetnictví. Při konzultacích začneš po boku zkušených kolegů a postupně převezmeš vlastní požadavky zákazníků.
Propojíš HR, IT a práci se zákazníky
Budeš hledat řešení konkrétních požadavků zákazníků a pomáhat jim využívat systém Vema v každodenní praxi.
Budeš mít kolem sebe zkušený tým
Zapojíš se do týmu zkušených kolegů s různými specializacemi v oblasti mezd a personalistiky, kteří si navzájem předávají zkušenosti a pomáhají.
Budeš si rozšiřovat odbornost
Poznáš různé oblasti systému Vema a budeš průběžně pracovat se změnami v legislativě nebo systému.
Co budeš určitě potřebovat
- Minimálně ukončené středoškolské vzdělání s maturitou, ideálně ekonomického nebo technického směru; vysokoškolské vzdělání je výhodou
- Znalost MS Office, zejména Wordu a Excelu
- Řidičské oprávnění skupiny B
- Nutná znalost češtiny slovem i písmem pro každodenní komunikaci se zákazníky (na úrovni rodilého mluvčího)
- Komunikativnost, vstřícnost, trpělivost, empatii a příjemné vystupování
- Technickou zdatnost, ochotu učit se a průběžně si rozšiřovat znalosti
- Výhodou je znalost zpracování mezd, mzdové legislativy nebo HR procesů, zkušenost s implementací personálních či jiných softwarových systémů nebo praxe v poradenství či konzultantské roli
Náplň tvé práce trochu víc technicky
- Budeš komunikovat se zákazníky a poskytovat jim poradenství při práci s personálním systémem Vema
- Budeš analyzovat požadavky zákazníků a hledat vhodná řešení v systému
- Zapojíš se do implementací, nastavení a úprav systému podle potřeb zákazníků
- Budeš školit uživatele a poskytovat jim metodickou podporu
- Postupně převezmeš samostatné řešení zákaznických požadavků
U nás získáš
- Zázemí stabilní technologické firmy Seyfor, která dlouhodobě investuje do vývoje a rozvoje produktů.
- Na začátku projdeš onboardingem, který tě provede všemi potřebnými procesy.
- Školení, případně kurz mzdového účetnictví, podporu zkušených kolegů během adaptace a průběžné vzdělávání
- Zázemí kanceláří na Lesné - blízko zastávky tramvají i nádraží, s možností parkování.
- Přátelský kolektiv. Fungujeme neformálně a otevřeně. V týmu si pomáháme a víme, že dobrá atmosféra je základ.
- Pružnou pracovní dobu; v době pohotovosti budeš pracovat v pevně stanoveném režimu
- Možnost home office po zkušební době
- Skvělé benefity: neomezená dovolená, zdravotní volno, stravenkový paušál, home office, flexibilní pracovní doba, firemní vzdělávání, Cafererie Benefit Plus, MultiSport karta, penzijní připojištění a další volitelné výhody.