7 October

HR konzultant/ka pro HR systém Vema

Seyfor, a. s.
Okružní 871/3a, Brno, – Lesná
Vyvíjíme podnikové systémy pro domácí i zahraniční společnosti, které díky našim produktům denně šetří čas i peníze, lépe zvládají rutinní agendu i legislativní povinnosti. Především jsme ale mozaikou složenou z řady firem, z nichž každá přinesla do Seyforu vlastní kulturu i zvyky, a které jsou pro nás nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Všechny nás spojují naše společné hodnoty – odbornost, stabilita, partnerství.

Proč by tě tahle pozice měla zajímat

Zajímá tě HR nebo mzdy a zároveň tě láká práce se softwarem a zákazníky? Ať už máš zkušenosti z personalistiky či mzdového účetnictví, nebo teprve hledáš první práci po škole, u nás můžeš svoje znalosti využít a dál rozvíjet jako konzultant systému Vema.

Budeš zákazníkům pomáhat řešit jejich požadavky, nastavovat systém podle jejich potřeb a ukazovat jim, jak s ním efektivně pracovat. Pokud začínáš, postupně tě zaučíme. Pokud už zkušenosti z HR nebo mezd máš, navážeš na ně při práci se zákazníky a personálním systémem.

Navážeš na to, co už umíš

Ať už přicházíš ze školy, HR nebo mzdového účetnictví, získáš prostor svoje znalosti využít při práci s personálním systémem Vema.

Začátek přizpůsobíme tvým zkušenostem

Projdeš interním školením, případně kurzem mzdového účetnictví. Při konzultacích začneš po boku zkušených kolegů a postupně převezmeš vlastní požadavky zákazníků.

Propojíš HR, IT a práci se zákazníky

Budeš hledat řešení konkrétních požadavků zákazníků a pomáhat jim využívat systém Vema v každodenní praxi.

Budeš mít kolem sebe zkušený tým

Zapojíš se do týmu zkušených kolegů s různými specializacemi v oblasti mezd a personalistiky, kteří si navzájem předávají zkušenosti a pomáhají.

Budeš si rozšiřovat odbornost

Poznáš různé oblasti systému Vema a budeš průběžně pracovat se změnami v legislativě nebo systému.

Co budeš určitě potřebovat

• Minimálně ukončené středoškolské vzdělání s maturitou, ideálně ekonomického nebo technického směru; vysokoškolské vzdělání je výhodou
  • Znalost MS Office, zejména Wordu a Excelu
  • Řidičské oprávnění skupiny B
  • Nutná znalost češtiny slovem i písmem pro každodenní komunikaci se zákazníky (na úrovni rodilého mluvčího)
  • Komunikativnost, vstřícnost, trpělivost, empatii a příjemné vystupování
  • Technickou zdatnost, ochotu učit se a průběžně si rozšiřovat znalosti
  • Výhodou je znalost zpracování mezd, mzdové legislativy nebo HR procesů, zkušenost s implementací personálních či jiných softwarových systémů nebo praxe v poradenství či konzultantské roli

Náplň tvé práce trochu víc technicky

• Budeš komunikovat se zákazníky a poskytovat jim poradenství při práci s personálním systémem Vema
  • Budeš analyzovat požadavky zákazníků a hledat vhodná řešení v systému
  • Zapojíš se do implementací, nastavení a úprav systému podle potřeb zákazníků
  • Budeš školit uživatele a poskytovat jim metodickou podporu
  • Postupně převezmeš samostatné řešení zákaznických požadavků

U nás získáš

• Zázemí stabilní technologické firmy Seyfor, která dlouhodobě investuje do vývoje a rozvoje produktů.
  • Na začátku projdeš onboardingem, který tě provede všemi potřebnými procesy.
  • Školení, případně kurz mzdového účetnictví, podporu zkušených kolegů během adaptace a průběžné vzdělávání
  • Zázemí kanceláří na Lesné - blízko zastávky tramvají i nádraží, s možností parkování.
  • Přátelský kolektiv. Fungujeme neformálně a otevřeně. V týmu si pomáháme a víme, že dobrá atmosféra je základ.
  • Pružnou pracovní dobu; v době pohotovosti budeš pracovat v pevně stanoveném režimu
  • Možnost home office po zkušební době
  • Skvělé benefity: neomezená dovolená, zdravotní volno, stravenkový paušál, home office, flexibilní pracovní doba, firemní vzdělávání, Cafererie Benefit Plus, MultiSport karta, penzijní připojištění a další volitelné výhody.

Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů

Who's looking:
Seyfor, a. s. (Employer)