25. září

Expert/ka kvality pro automotive | globální role 🌍

Wacker-Chemie, s.r.o.
Anglické nábřeží 2434/1, Plzeň, – Východní Předměstí
U nás to funguje díky chemii. Dáváme život silikonu, který najdete v medicíně, elektronice i autech. Je nenápadný, a přesto drží věci pohromadě – stejně jako spolu drží náš tým. Základem naší práce je rovnováha, spolupráce a respekt k přírodě. Díky inovacím chráníme planetu i zlepšujeme každodenní život. Nechte svou kariéru jiskřit tam, kde nápady vytvářejí reakce.

Hledáme zkušeného profesionála v oblasti kvality, který se stane součástí globálního týmu zodpovědného za rozvoj a implementaci systému řízení kvality podle IATF v rámci skupiny WACKER.

Na pozici budete spolupracovat s kolegy a výrobními závody napříč různými zeměmi, podílet se na globálních projektech a pomáhat nastavovat a standardizovat procesy kvality v oblasti automotive.

Co Vás na této pozici čeká?

• Udržování a další rozvoj procesů kvality podle IATF 16949, VDA 6.3 a specifických požadavků zákazníků a trhu
  • Aktivní účast na globálních projektech zaměřených na rozvoj systémů řízení kvality, zejména v oblasti IATF
  • Standardizace procesů a postupů kvality napříč výrobními závody a regiony
  • Tvorba, koordinace a realizace ročního programu interních auditů
  • Plánování a provádění interních a externích auditů kvality, zejména systémových, procesních, produktových a dodavatelských
  • Spolupráce při certifikačních auditech ISO 9001 a IATF 16949
  • Zajištění správného používání automotive core tools
  • Řešení interních témat kvality v oblasti automotive ve spolupráci s jednotlivými výrobními závody
  • Spolupráce s dalšími odděleními s cílem zajistit kvalitu v rámci celého životního cyklu produktu

Co by Vám nemělo chybět?

• VŠ vzdělání
  • Zkušenosti v oblasti kvality a výroby, ideálně v chemickém nebo obdobném průmyslu
  • Velmi dobrá znalost standardů ISO 9001, IATF 16949, VDA a AIAG
  • Znalost automotive core tools a zkušenost s jejich využíváním v praxi
  • Velmi dobrá znalost českého a anglického jazyka
  • Dobrá znalost německého jazyka (např. pro komunikaci a účast na auditech)
  • Zkušenosti s projektovým řízením a spoluprací v rámci interdisciplinárních týmů
  • Dobré uživatelské znalosti SAP a MS Office
  • Výborné komunikační a koordinační schopnosti
  • Analytické myšlení, organizovanost a schopnost stanovovat priority
  • Spolehlivost, týmový přístup a schopnost spolupracovat v mezinárodním prostředí

Co můžeme nabídnout?

• Pracovní poměr na dobu určitou jako zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou
  • Zajímavé platové ohodnocení s ročním bonusem až 15%
  • Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod/den
  • Možnost home office (až 50%)
  • Stravenkový paušál 129 Kč/den
  • Příspěvek na dopravu 100 Kč/den
  • Flexi pass 20 000 Kč/rok - příspěvek na sport, zdraví, kulturu (Pluxee/Sodexo)
  • Příspěvek na dovolenou 10 000 Kč/rok
  • Příspěvek na Vánoce 10 000 Kč/rok
  • 5 týdnů dovolené (za každý třetí odpracovaný rok ve společnosti 1 den mimořádného volna navíc)
  • 3 dny sick leave za rok
  • Penzijní pojištění 4 166 Kč/měsíc
  • Jazykové kurzy

Pokud máte zkušenosti s kvalitou v automotive prostředí a láká Vás role s globálním přesahem, budeme rádi, když se nám ozvete. Těšíme se na Váš životopis a motivační dopis v angličtině.

Bonusy/prémie, Příspěvek na dovolenou, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na dopravu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Zahraniční pracovní cesty

Kdo hledá:
Wacker-Chemie, s.r.o. (Zaměstnavatel)