U nás to funguje díky chemii.
Dáváme život silikonu, který najdete v medicíně, elektronice i autech. Je nenápadný, a přesto drží věci pohromadě – stejně jako spolu drží náš tým. Základem naší práce je rovnováha, spolupráce a respekt k přírodě. Díky inovacím chráníme planetu i zlepšujeme každodenní život.
Nechte svou kariéru jiskřit tam, kde nápady vytvářejí reakce.
Hledáme zkušeného profesionála v oblasti kvality, který se stane součástí globálního týmu zodpovědného za rozvoj a implementaci systému řízení kvality podle IATF v rámci skupiny WACKER.
Na pozici budete spolupracovat s kolegy a výrobními závody napříč různými zeměmi, podílet se na globálních projektech a pomáhat nastavovat a standardizovat procesy kvality v oblasti automotive.
Co Vás na této pozici čeká?
- Udržování a další rozvoj procesů kvality podle IATF 16949, VDA 6.3 a specifických požadavků zákazníků a trhu
- Aktivní účast na globálních projektech zaměřených na rozvoj systémů řízení kvality, zejména v oblasti IATF
- Standardizace procesů a postupů kvality napříč výrobními závody a regiony
- Tvorba, koordinace a realizace ročního programu interních auditů
- Plánování a provádění interních a externích auditů kvality, zejména systémových, procesních, produktových a dodavatelských
- Spolupráce při certifikačních auditech ISO 9001 a IATF 16949
- Zajištění správného používání automotive core tools
- Řešení interních témat kvality v oblasti automotive ve spolupráci s jednotlivými výrobními závody
- Spolupráce s dalšími odděleními s cílem zajistit kvalitu v rámci celého životního cyklu produktu
Co by Vám nemělo chybět?
- VŠ vzdělání
- Zkušenosti v oblasti kvality a výroby, ideálně v chemickém nebo obdobném průmyslu
- Velmi dobrá znalost standardů ISO 9001, IATF 16949, VDA a AIAG
- Znalost automotive core tools a zkušenost s jejich využíváním v praxi
- Velmi dobrá znalost českého a anglického jazyka
- Dobrá znalost německého jazyka (např. pro komunikaci a účast na auditech)
- Zkušenosti s projektovým řízením a spoluprací v rámci interdisciplinárních týmů
- Dobré uživatelské znalosti SAP a MS Office
- Výborné komunikační a koordinační schopnosti
- Analytické myšlení, organizovanost a schopnost stanovovat priority
- Spolehlivost, týmový přístup a schopnost spolupracovat v mezinárodním prostředí
Co můžeme nabídnout?
- Pracovní poměr na dobu určitou jako zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou
- Zajímavé platové ohodnocení s ročním bonusem až 15%
- Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod/den
- Možnost home office (až 50%)
- Stravenkový paušál 129 Kč/den
- Příspěvek na dopravu 100 Kč/den
- Flexi pass 20 000 Kč/rok - příspěvek na sport, zdraví, kulturu (Pluxee/Sodexo)
- Příspěvek na dovolenou 10 000 Kč/rok
- Příspěvek na Vánoce 10 000 Kč/rok
- 5 týdnů dovolené (za každý třetí odpracovaný rok ve společnosti 1 den mimořádného volna navíc)
- 3 dny sick leave za rok
- Penzijní pojištění 4 166 Kč/měsíc
- Jazykové kurzy
Pokud máte zkušenosti s kvalitou v automotive prostředí a láká Vás role s globálním přesahem, budeme rádi, když se nám ozvete. Těšíme se na Váš životopis a motivační dopis v angličtině.
Bonusy/prémie, Příspěvek na dovolenou, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na dopravu, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Zahraniční pracovní cesty
- Who's looking:
- Wacker-Chemie, s.r.o. (Employer)
- Job location:
- Anglické nábřeží 2434/1, Plzeň, – Východní Předměstí