25. června

Supervizor/Specialista plánování v asistečním centru (m/ž) - GLOBAL ASSISTANCE a.s.

Jsme GLOBAL ASSISTANCE a.s. a více než 20 let se staráme o to, aby každá rodina cítila klid a jistotu v náročných situacích. Snímáme tíhu nečekaných událostí. Jsme parťákem, který kryje záda, odborně i lidsky. Poskytujeme celou paletu asistenčních služeb, nejen pro motoristy, v rámci celé Evropy.

Máte rádi práci s daty, plánováním a zároveň vás baví aktivně ovlivňovat každodenní provoz? Hledáme zkušeného kolegu či kolegyni, který/á bude zodpovědný/á za plánování kapacit, vyhodnocování efektivity provozu a dohled nad dodržováním provozních standardů v našem asistenčním centru.

Budete klíčovou osobou propojující strategické plánování kapacit s operativním řízením výkonu týmu.

Co bude Vaší náplní práce?

Plánování kapacit a workforce management.

• Tvorba krátkodobých, střednědobých i dlouhodobých kapacitních plánů.
  • Forecasting objemu hovorů, případů a dalších kontaktních kanálů na základě historických dat a trendů.
  • Analýza sezónnosti, vytíženosti a personálních potřeb.
  • Plánování směn, přestávek a personálního pokrytí s ohledem na požadované SLA a Service Level.
  • Optimalizace využití lidských zdrojů a návrhy na zvyšování efektivity provozu.
  • Vyhodnocování přesnosti forecastů a průběžná aktualizace plánů.

Monitoring provozu a operativní řízení

• Průběžné sledování aktuálního vytížení asistenčního centra a dostupnosti koordinátorů.
  • Monitoring dodržování plánovaných směn, příchodů, odchodů a přestávek.
  • Kontrola adherence k plánům a provozním standardům.
  • Vyhodnocování obsazenosti, produktivity a efektivity jednotlivců i týmů.
  • Operativní úpravy plánů během dne dle aktuálního provozu a vývoje workloadu.
  • Spolupráce s vedoucím oddělení a vedoucími týmů při řešení provozních odchylek.

Reporting a analýzy

• Sledování a vyhodnocování klíčových KPI (SLA, Service Level, ASA, Occupancy, Adherence, Forecast Accuravy, produktivita a efektivita)
  • Příprava pravidelných denních reportů a analytických výstupů pro management.
  • Identifikace trendů, rizik a příležitostí ke zlepšení výkonnosti.
  • Návrhy opatření vedoucích ke zvýšení kvality poskytovaných služeb a efektivnějšímu využití kapacit.

Koho hledáme?

• Máte zkušenosti s workforce managementem, plánováním kapacit, provozním řízením nebo supervizí kontaktního či asistenčního centra.
  • Rozumíte principům forecastingu, plánování směn a řízení provozních KPI.
  • Umíte pracovat s daty a převádět je do konkrétních doporučení.
  • Ovládáte MS Excel na pokročilé úrovni.
  • Výhodou je zkušenost s nástroji typu Power BI.
  • Jste analytický/á, systematický/á a zároveň dokážete rychle reagovat na změny v provozu.
  • Nebojíte se převzít odpovědnost za každodenní chod a efektivitu provozu.

Co Vám nabízíme?

• Klíčovou pozici s významným vlivem na výkonnost a kvalitu služeb asistenčního centra.
  • Kombinaci analytické a provozní role s možností vidět okamžité výsledky své práce.
  • Prostor pro realizaci vlastních nápadů a optimalizaci procesů.
  • Moderní pracovní prostředí a podporu managementu.
  • Odpovídající finanční ohodnocení a zaměstnanecké benefity.
  • Stabilní zázemí silné společnosti a možnost profesního růstu.

Hledáme člověka, který dokáže zajistit, aby byl ve správný čas na správném místě správný počet lidí a současně aktivně dohlížet na to, že provoz funguje efektivně, disciplinovaně a v souladu s nastavenými cíli.

Těšíme se na vás.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Profesní/osobní kouč, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Sleva na firemní výrobky/služby

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)