Chceš práci, kde tvoje rozhodnutí reálně ovlivňují výrobu a výsledek vidíš každý den? Baví tě ladit procesy a hledat efektivní řešení?
Pak hledáme právě tebe na pozici výrobního technologa. Budeš přímo ve výrobě, u dat i u klíčových rozhodnutí. U nás nezůstane tvoje práce jen na papíře, uvidíš ji každý den.
Co u nás budeš dělat:
Koho hledáme:
Nabízíme:
🤝Velmi přátelské prostředí a stabilní zaměstnání
📈 Možnost profesního rozvoje
💰 Kvartální a roční prémie
🌴 5 týdnů dovolené
🍽️ Stravenky až 180 Kč + firemní jídelna (výběr z 5 jídel)
🚆 Příspěvek na dopravu (roční kupon PID)
🏋️ Multisport karta za 300 Kč
🎁 Benefitní karta Edenred (sport, kultura, zdraví, dovolená)
💼 Příspěvek na penzijní připojištění
🏥 Nadstandardní zdravotní péče (uLékaře.cz, očkování, dentální hygiena)
🤝 Ucelený systém péče o zaměstnance ELA
🏦 Výhodné bankovní produkty od KB a.s.
🛒 Slevy na nákupy v Makru
📱 Zvýhodněné tarify T‑Mobile (až pro 5 SIM)
🚌 Autobus staví přímo u nás, snadno se k nám dostaneš MHD, nebo můžeš přijet autem a zaparkovat na firemním parkovišti 🅿️
Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na pracovní oblečení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Zahraniční pracovní cesty, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby