Co od Vás očekáváme:
Co Vám za to nabízíme:
Jak bude vypadat Váš pracovní den v agentuře:
rozhodně ne rutinně. Budete se podílet na nastavování veřejných soutěží, budete zodpovědní za výběr projektů k podpoře, budete plánovat a účastnit se zasedání kolektivních orgánů, vyřizovat stížnosti, k tomu nastavovat a rozvíjet svěřené procesy a informační systém. Zároveň budete rozvíjet sebe i svěřený tým.
Jak Vás vidí Váš budoucí nadřízený Zbyněk Růžička:
představuji si člověka komunikativního, rozhodného, s uměním naslouchat a řešit jak komplexní, tak okamžité problémy a témata.
Hledám lídra, který vidí dál. Člověka, který vnímá věci v širším kontextu, dokáže srovnat priority sobě i celému týmu. Nehledám sólistu, ale parťáka, který staví svůj tým na první místo a baví ho rozvíjet ostatní – stejně jako sám sebe.
Technologická agentura České republiky klade důraz na rovné příležitosti mužů a žen při rozvoji jejich profesních drah. Jsme férový zaměstnavatel s dobrou atmosférou, který nabízí příležitosti i lidem se zdravotním postižením či jiným znevýhodněním. Jsme místo plné příležitostí – pro každého, bez rozdílů.
Pokud vás pozice zaujala, zašlete do pondělí 5. 6. 2026 motivační dopis, životopis a návrh koncepce oddělení. Návrh koncepce i motivační dopis prosím opravdu střídmě (cca na jednu A4), poslouží nám ke společné diskuzi. Pohovory budou probíhat průběžně, neváhejte se zapojit dříve.
Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na vzdělání, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook