27. dubna

Referent/ka oddělení monitoringu a administrace projektů - Technologická agentura ČR

ROZHÝBEJTE S NÁMI ČESKÝ VÝZKUM Daří se nám každým rokem podporovat více a více výzkumných projektů. Potřebujeme na to víc rukou. Přidáte se?

Referent/ka oddělení monitoringu a administrace projektů

Baví tě administrativa a chceš vidět, jak vznikají ty nejlepší české nápady? Přidej se k nám!

Hledáme šikovného referenta/referentku do oddělení monitoringu a administrace projektů. Neboj, nemusíš být zrovna expert na projektové řízení. Všechno tě rádi naučíme!

Co od tebe očekáváme?

• hlavně nadšení, smysl pro detail a chuť učit se novým věcem
  • proaktivní přístup, průbojnost a chuť učit se novým věcem
  • komunikativnost a přesvědčivé vystupování
  • koordinační schopnosti a analytické myšlení
  • min. bakalářský stupeň vysokoškolského vzdělání
  • znalost práce v Google Workspace výhodou (minimálně však uživatelská znalost Wordu a Excelu)
  • znalost angličtiny minimálně na komunikativní úrovni (B2 a výše)

Co budeš dělat?

• Budeš mít na starosti administraci projektů - od kontroly smluv až po konečnou fázi projektu (kontrola průběhu projektů, kontrola podkladů ke smluvní dokumentaci, administrace žádostí o změnu,...).
  • Budeš řešitelům k dispozici, pokud budou mít nějaké dotazy k administraci projektů.
  • Budeš se podílet na tvorbě a aktualizaci důležitých dokumentů.
  • Samostatně povedeš menší jednání.
  • A taky občas zazáříš při prezentaci nebo workshopu.
  • Na práci nikdy nebudeš sám, pomůžeme ti - velmi úzce budeš spolupracovat s kolegy na svém oddělení, ale i s kolegy napříč celou Technologickou agenturou. Úkoly se ve většině případů řeší několik dní, ale můžeš dostat i ad hoc úkol, který bude potřeba vyřešit ještě ten samý den.

Zní to složitě a nikdy ses s ničím takovým nesetkal? Neboj, máme pro tebe super tým, který ti se vším pomůže a vše potřebné tě naučí!

Co ti za to nabízíme?

• zajímavou a pestrou práci v moderním prostředí a přátelském kolektivu
  • Moderní kancelář v Dejvicích (dobře dostupná MHD) s možností home office.
  • Možnost zkráceného úvazku
  • Spoustu benefitů - 5 týdnů dovolené, 5 sick days, vzdělávání a další.
  • A hlavně - super kolektiv a přátelskou atmosféru!
  • Těší se na tebe celý tým Technologické agentury ČR.

Zaujalo tě to? Pošli nám svůj životopis a motivační dopis, oba v českém jazyce, prostřednictvím odpovědního formuláře níže! Čím dříve u nás budeš moci nastoupit, tím lépe.

Technologická agentura České republiky klade důraz na rovné příležitosti mužů a žen při rozvoji jejich profesních drah.

Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na vzdělání, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Dog-friendly office

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)