PLAKOR CZECH s.r.o. je nadnárodní korejská společnost a významný hráč na poli automobilového průmyslu. Zaměřujeme se na výrobu a dodávky plastových dílů pro přední světové automobilky.
Rádi mezi sebou přivítáme nové kolegy a kolegyně s pozitivním přístupem, kteří jsou otevřeni výzvám a chtějí růst spolu s naší dynamickou společností.
Baví Tě výroba, máš rád věci pod kontrolou a chceš být přímo u toho, kde se věci dějí?
Hledáme parťáka, který si vezme na starost směnu, pohlídá chod výroby a pomůže týmu fungovat bez zbytečných zádrhelů.
U nás nebudeš jen sedět u počítače – budeš přímo ve výrobě, řešit reálné situace a mít přímý vliv na to, jak funguje celý tým.
Jak bude vypadat Tvůj pracovní den:
- Zkoordinuješ celou výrobní směnu a máš přehled o tom, co se ve výrobě děje
- Zajistíš, aby výroba běžela podle plánu a všechny procesy na sebe správně navazovaly
- Ohlídáš plnění výrobních plánů i návaznost na zákaznické požadavky
- Řešíš operativní situace ve výrobě tak, aby byl zachován plynulý chod
- Spolupracuješ s kvalitou na řešení odchylek a reklamací
- Komunikuješ s logistikou a podle potřeby řešíš i expedici k zákazníkovi
- Pracuješ s daty, připravuješ reporty a máš přehled o výsledcích výroby
- Pohlídáš dodržování postupů, standardů a bezpečnosti
- Všímáš si, jaký proces nebo postup výroby by šel ještě vylepšit
Koho vlastně hledáme:
- Člověka, který se orientuje ve výrobním prostředí a ví, jak funguje směnný provoz
- Přirozeného lídra, který dokáže zorganizovat chod většího týmu a udržet věci pod kontrolou
- Komunikativního parťáka, který se bez problémů domluví s výrobou, kvalitou i logistikou
- Samostatného a zodpovědného kolegu, který má přehled v plánech, procesech i datech a nebojí se převzít odpovědnost
Bude skvělé, pokud:
- Máš zkušenost s vedením lidí ve výrobním prostředí
- Orientuješ se ve výrobních procesech a dokážeš dobře zorganizovat práci svou i druhých
- Práce s PC Tě nezaskočí – bereš ji jako běžný pracovní nástroj a nový software se rád naučíš ovládat
- Dokážeš rychle vyhodnotit situaci a najít praktické řešení
- Nezaskočí Tě provozní tempo a zvládáš si udržet přehled
- Máš přirozený respekt a umíš si ho získat i u týmu
U nás se můžeš těšit na:
- Férové mzdové podmínky
- Měsíční prémie
- Pololetní a roční bonusy (tzv.13. a 14. plat)
- Stravenky ve výši 180 kč/den na stravenkové kartě
- Příspěvek na penzijko
- Až 6 dní dovolené nad zákonný rámec (možné získat v průběhu odpracovaných let)
- Možnost bezúročné zaměstnanecké půjčky
- Multisport kartu se zvýhodněnou cenou
- Dárkové poukázky při pracovních výročích a osobních událostech
- Akce pro zaměstnance – Coffee day, Zmrzlina zdarma a další
- Moderní a čisté pracovní prostředí, možnost kariérního růstu
Dále by Tě mohlo zajímat:
- Čekala by Tě práce v třísměnném provozu
- Mohl bys využívat firemní autobusovou dopravu ZDARMA (z Ostravy, Karviné, Bohumína, Orlové, Havířova, Nového Jičína, Kopřivnice, Příbora)
- Občas se může naskytnout nějaký ten přesčas, ale bude samozřejmě placený
- Získáš nové zkušenosti ve velké automotive firmě
- Nástup je možný dle dohody
Zaujali jsme Tě? Pak nám určitě zašli své CV!
Tento inzerát je psaný v mužském rodu čistě z důvodu plynulosti textu.