23. února

Sociálně aktivizační pracovník*ice Mariánské Lázně - Člověk v tísni, o.p.s.

31 000 – 35 000 Kč/měsíc
Člověk v tísni je jedna z největších nevládních organizací ve střední a východní Evropě. Pomáháme v zahraničí, ale velkou část naší energie věnujeme práci v České republice, kde mimo jiné poskytujeme sociální a vzdělávací služby včetně dluhového poradenství lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Velkou pozornost soustředíme také na práci s dětmi a mládeží.

Do našeho týmu hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Sociálně aktivizační pracovník*ce. Vaší hlavní pracovní náplní bude pomoc rodinám s dětmi ze sociálně vyloučených lokalit ve městě Mariánské Lázně a okolí s obtížemi, se kterými si neumí pomoci sami.

Jak to u nás chodí?

Práci chceme dělat a děláme poctivě, protože věříme, že má smysl. Klademe důraz na samostatnost, kreativitu a schopnosti našich pracovníků. Jsme si zároveň vědomi, že naši pracovníci potřebují podporu a také ji dokážeme zajistit.

Co od Vás budeme potřebovat?

• VŠ, VOŠ, případně SŠ v oboru sociální práce, speciální pedagogiky, vychovatelství a další obory humanitního směru
  • motivaci pro práci s lidmi sociálně znevýhodněnými
  • očkování proti hepatitidě B

Bylo by bezva, když byste navíc měli:

• praxi v sociální oblasti, dovednosti v práci s motivací klientů sociálních služeb,
  • odhodlání prosazovat spravedlnost ve společnosti,
  • samostatnost,
  • chuť se dál vzdělávat
  • schopnost efektivně pracovat v týmu
  • řidičský průkaz sk. B

Co Vám nabízíme?

• 5 týdnů dovolené
  • sick day
  • možnost dalšího vzdělávání a studijního volna
  • podporu v podobě supervize
  • služební telefon a notebook
  • nástupní plat 31 až 35 tis. hrubého (1,0 úvazek) + navýšení formou osobního ohodnocení po skončení zkušební doby
  • možnost práce na Home office
  • proplacení očkování proti hepatitidě A a B

Podílejte se s námi na tom, co má smysl!

Nástup do zaměstnání: od 4.5.2026
Výše úvazku: 1,0
Pracoviště: Mariánské Lázně a okolí

Připravte si svůj strukturovaný životopis a zejména motivační dopis, kterým se přihlásíte do výběrového řízení. Upozorňujeme, že přihlášení má dvě fáze. Nejprve vyplníte základní údaje v rámci tohoto portálu a následně budete přesměrováni na hlavní přihlašovací formulář.

Plat:
31 000 – 35 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)