Jsme GG Group, mezinárodní společnost v rodinném vlastnictví, která již 80 let patří k předním výrobcům vysoce kvalitních a technologicky náročných kabelů a vodičových svazků pro automobilový průmysl. Společně s našimi zákazníky pracujeme na vývoji inovativních a inteligentních řešení jejich problémů. Náš úspěch je založen na poskytování vysoce kvalitních produktů, ale také na silném zaměření na všechny, kteří se na tomto procesu podílejí. S přibližně 4 000 zaměstnanci ve 13 pobočkách po celém světě patří skupina GG Group k nejúspěšnějším rodinným průmyslovým podnikům v Rakousku.
V ČR máme největší pobočku, která se skládá z výrobního závodu v Mikulově a z expedičního skladu v Pohořelicích s cca 1000 zaměstnanci.
Baví vás vést výrobní procesy bezpečně, kvalitně a efektivně? Zajímáte se o jejich analýzy a zefektivňování pomocí Lean/Six Sigma (5S, TPM, RCA, SMED)? Staňte se právě vy motorem zlepšování v automotive prostředí GG Mikulov!
Jaká práce vás čeká?
- Zodpovědnost za výrobní procesy ve své oblasti – bezpečně, kvalitně a efektivně.
- Analýzy výrobních postupů a hledání způsobů pro zefektivnění výroby.
- Spolupráce s údržbou, IT, technologickým oddělením a výrobou na optimalizacích a řešení technických výzev.
- Navrhování a implementace vylepšení (Kaizen).
- Budete se podílet na zavádění nových produktů do výroby a přizpůsobovat výrobní layout změnám.
- Využívání nástrojů štíhlé výroby lean a six sigma (např.5S, TPM, RCA,SMED) k dosažení lepší efektivity a nižších výrobních nákladů.
- Spolupráce s ostatními výrobními závody (zejména v angličtině, němčina je výhodou).
- Kooperace s dodavateli.
Co od vás očekáváme?
- VŠ/SŠ vzdělání v technické oblasti (např. strojírenství).
- Minimálně 3 roky praxe na obdobné pozici.
- Zkušenosti z výrobního prostředí – automotive výhodou.
- Komunikativní znalost angličtiny nebo němčiny.
- Schopnost se orientovat ve výkresové a technické dokumentaci.
- Zkušenosti s definováním a vedením projektů.
- Pokročilá uživatelská znalost MS Office, především MS Excel.
- Znalost 2D CAD a ERP SAP.
- Iniciativa v řešení technických problémů.
- Analytické a logické myšlení.
- Výborné komunikační a prezentační schopnosti.
- Samostatnost a schopnost dělat rozhodnutí.
- Řidičské oprávnění skupiny B.
Co vám nabízíme?
- Zajímavé mzdové ohodnocení.
- Pružnou pracovní dobu.
- Home office.
- Příspěvek na dojíždění až 200 Kč na den dle dojezdové vzdálenosti.
- Dotované stravování ve firemní kantýně.
- Pět týdnů dovolené.
- Široký program zaměstnaneckých benefitů - příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na sportovní a kulturní vyžití ve výši 5000,- Kč ročně (program Cafeterie, MultiSport), příspěvek na jazykové vzdělávání a mnohé další.
- ADVANTO - aplikace, se kterou si můžete vybrat výplatu kdykoliv bez ohledu na výplatní termín (forma zálohy).
- Odměna za loajalitu – ke každému výročí smlouvy bonus minimálně 7.200,- Kč.
- Bonus za doporučení nového zaměstnance 10.000,- až 20.000,- Kč.
- Zaměstnanecké parkoviště a kolárnu.
- V neposlední řadě dlouhodobou perspektivu stabilního zaměstnání v moderním výrobním závodě.
- Nástup možný ihned.
Zaujali jsme Vás?
Tak klikněte na tlačítko "ODPOVĚDĚT", vyplňte jednoduchý formulář a dejte nám o sobě vědět. My se Vám do několika pracovních dní ozveme a již brzy se můžete stát členem týmu GG.
Těšíme se na osobní setkání a spolupráci s Vámi!