Již 30 let se náš závod v Jičíně specializuje na výrobu automatizovaných brzdových systémů jako jsou brzdové posilovače. Do našeho výrobkového portfolia patří také elektrické vakuové pumpy, převodové jednotky pro elektrickou parkovací brzdu, brzdové hadice a máme vlastní obráběcí centrum pro brzdové válce. Možná i vy máte ve svém voze některý z našich produktů!
Disponujeme nejmodernějšími výrobními technologiemi.
Máme vlastní oddělení vývoje, které je zodpovědné za celosvětový vývoj brzdových posilovačů, el. vakuové pumpy a brzdových hadic a které se podílí na vývoji AGV nebo elektro-hydraulických brzd.
Provádíme široké spektrum testů ve vlastních moderně vybavených zkušebnách.
Celosvětově podporujeme nové projekty a přebíráme do Jičína také centrální pozice a zodpovědnosti.
Staňte se součástí týmu „RUČNÍ PARKOVACÍ BRZDY“ v Jičíně! Hledáme nové kolegy, kteří chtějí rozvíjet své technické dovednosti, podílet se na vývoji nového produktu a být u zrodu nového týmu. Zázemí poskytne zkušený kolektiv, který staví na více než desetileté praxi v oboru.
Co Vás u nás bude čekat:
- Přestavby a uvolňování výroby
- Odstraňování poruch a technických závad na montážní lince
- Provádění kontroly strojů dle plánu preventivních kontrol
- Podílení se na řešení technických problémů
- Práce ve směnném provozu
- Zastupování vedoucího linky
- A to všechno v čistém a moderním prostředí výrobního závodu (o čemž se budete moci přesvědčit v průběhu pohovoru)
Jaké jsou nezbytné požadavky:
- Všeobecný technický rozhled a šikovnost
- Uživatelská znalost práce na počítači
- Schopnost a ochota učit se novým věcem
- Odpovědnost za vykonanou práci
- Smysl pro týmovou práci
Co Vám za to nabízíme:
- Práci v čistém a bezpečném prostředí
- Rádi Vás podpoříme ve Vašem profesním růstu a nabídneme možnost rozvíjet se
- 5 týdnů dovolené + volno navíc za senioritu
- Volno navíc při osobních událostech (svatba, narození dítěte ...)
- Prémie do výše 10 % hned od 1. měsíce, měsíční docházkový bonus 1500 Kč
- 13. a 14. mzda vyplácená v závislosti na výkonnosti závodu
- Odměny při pracovních výročích
- Zdravotní volno (2 sick days)
- Bezúročné zaměstnanecké půjčky pro potřeby bydlení
- Příspěvek na životní nebo penzijní připojištění; příspěvek na stravování v naší jídelně
- Benefitní program cafeterie; zvýhodněné mobilní tarify