Europ Assistance – dceřiná společnost Generali České Pojišťovny. Na českém trhu asistenčních služeb slavíme v tomto roce už 23. narozeniny a řadíme se mezi nejúspěšnější asistenční služby.
Jsme jedním z největších poskytovatelů asistenčních služeb v Česku i v zahraničí. Máme za sebou silné zahraniční zázemí – působíme ve 200 zemích světa.
Žádné služby neprodáváme, a to ani jako doplňkovou činnost. Klienti volají přímo nám. Komunikace s klienty je klíčovou součástí naší práce, ale rozhodně ne jedinou. Jednáme také s dodavateli, což je díky nabídce našich digitálních nástrojů úplná hračka, vyřizujeme požadavky obchodních partnerů a nechybí ani mailová korespondence. Jako asistenční služba jsme k dispozici 24/7. Nemusíte mít strach, pracujeme jako tým, a tak tu vždy bude k dispozici zkušený kolega, který vám se vším rád pomůže.
Staň se naším Process Specialistou pro Sales!
Proč tě to bude bavit?
Hledáme člověka, který miluje pořádek v procesech, ale zároveň se nebojí změn a inovací. Tvým úkolem bude kompletně zastřešit procesní a implementační aktivity našeho Sales týmu – ve spolupráci s Marketingem, Produktovým týmem a dalšími klíčovými hráči.
Budeš aktivně zapojený do projektového řízení, pomůžeš zefektivnit vstupy z obchodního týmu, sdílet zpětnou vazbu, doporučovat akční kroky a vyhodnocovat rizika. Zkrátka – budeš ten, kdo drží nitky v rukou!
Co tě čeká?
- Celková procesní implementace individuálních produktů
- Projektové řízení za obchodní oddělení (nastavení a procesy)
- Supervize zákaznické linky pro a vyhodnocování kvality péče o finanční poradce
- Přímá spolupráce s finančně-poradenskými společnostmi a firmami poskytujícími prodejní nástroje a „srovnávače“ pojistných produktů
- Aktivní účast na partnerských setkáních, seminářích a konferencích
Bez čeho se na této pozici neobejdeš?
- Znalost neživotního pojištění, včetně asistenčních produktů (min. základní orientace)
- Uživatelská znalost pojistných systémů výhodou
- Dobrá znalost angličtiny (technická angličtina výhodou)
- Schopnost pracovat samostatně i v týmu
- Proaktivní přístup k řešení problémů
Co ti nabízíme?
- Možnost ovlivnit klíčové procesy v dynamické firmě
- Flexibilní pracovní dobu a možnost částečného home office
- Přátelský tým, otevřenou kulturu a prostor pro vlastní nápady
- Benefity: stravenky, multisport karta, vzdělávací kurzy, 5 týdnů dovolené
- Účast na strategických projektech
Zní to jako výzva pro tebe? Pošli nám CV a pojď s námi měnit pravidla hry!