28. listopadu

Business Development/ Solution Designer pro bezpečnostní systémy (M/Ž) – Praha - M2C

Náplň práce:
• Návrh a design řešení komplexních bezpečnostních systémů pro zákazníky
• Řízení a koordinace projektů v oblasti bezpečnostních technologií
• Spolupráce s týmem odborníků na vývoji a inženýrství při designu a realizaci projektů.
• Vytváření rozpočtu, časového plánu a kontrola kvality dodávaných produktů a služeb.
• Pravidelná komunikace a budování přátelských vztahů se zákazníky, abychom dosáhli maximální spokojenosti.
• Identifikace a řešení případných problémů a rizik v průběhu projektů.

Požadujeme:
• Zkušenosti s řízením projektů v oblasti bezpečnostních technologií minimálně 2 roky.
• Detailní znalost CCTV, PZTS, EPS, ACS a dalších moderních zabezpečovacích systémů.
• Zkušenosti s využitím moderních bezpečnostních technologií, např. video analytika, výhodou.
• Schopnost efektivně komunikovat a spolupracovat se zákazníky.
• Analytické a organizační schopnosti a schopnost pracovat pod tlakem.
• Znalost AJ výhodou

Nabízíme:
• Mzda od 60 000Kč.
• Možnost profesního růstu a rozvoje v rámci dynamického prostředí společnosti Innovis.
• Podporu pro další vzdělávání a certifikace v oblasti projektového řízení.
• Příležitost pracovat na zajímavých a náročných projektech s moderními technologiemi.
• Příspěvek na stravování.
• Příjemný a přátelský kolektiv.

Pojďte s námi změnit svět bezpečnostních technologií!

Pokud vás naše nabídka zaujala zašlete svůj životopis a motivační dopis přes odpovědní formulář a připojte se k nám na naší cestě k úspěchu.
Těšíme se na vaši odpověď!

Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Vyšší odborné
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)