Jsme jednou z největších poradenských a zprostředkovatelských společností v oblasti financí a realit na českém i slovenském trhu. Od roku 1998 jsme získali v ČR důvěru více než 600 000 klientů. Poskytujeme také služby přes 4 000 firmám. Naše služby poskytuje přibližně 2000 finančních a realitních konzultantů na více než 160 obchodních místech.
Co vás čeká?
- Péče o návštěvy, komunikace s obchodními partnery
- Zajištění provozu centrály – pošta, objednávky, pokladna, atd.
- Spolupráce a poskytování podkladů dalším oddělením v rámci společnosti
Co požadujeme?
- Iniciativu a samostatnost při řešení úkolů, organizační schopnosti
- Ochotu učit se nové věci
- Spolehlivost, odpovědnost, pečlivost a smysl pro detail
- Schopnost spolupracovat a táhnout za jeden provaz
- Znalost práce v MSOffice (v základní úrovni)
- Úplné středoškolské vzdělání s maturitou
Koho hledáme?
Do týmu hledáme samostatnou kolegyni/kolegu, důslednou/ného při řešení zadaných úkolů. Uvítáme její/jeho proaktivní přístup k řešení problémů i úkolů a ochotu naučit se nové věci. Oceníme její/jeho komunikativnost, ale rádi jí/jemu pomůžeme komunikační a prezentační schopnosti zlepšit. Pozice je vhodná, i když začínáte svou pracovní kariéru, rádi Vás vše naučíme.
Co vám můžeme nabídnout
- Zaměstnání ve firmě, která je ekonomicky stabilním zaměstnavatelem v ČR s rodinným přístupem ke svým zaměstnancům.
- Práci v rámci, které si budete moci rozvíjet své znalosti a zkušenosti.
Můžete se též těšit na širokou nabídku benefitů jako např. stravenky, příspěvek na rekreaci, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, Sick days, Multisport kartu apod.
Příspěvek na dovolenou, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas