22. října

Manažer/ka NZDM - PROXIMA SOCIALE

50 000 – 56 000 Kč/měsíc
Společnost Proxima Sociale o.p.s. - kde se osobní růst potkává s pozitivním dopadem na společnost. Jsme úspěšná nezisková organizace. Pracujeme s dětmi, mládeží a rodinami. Preventivní a poradenské sociální služby poskytujeme více jak 30 let. Naším posláním je zvyšovat kvalitu života občanů a pomoci jim překonat nepříznivé životní situace. Prioritou jsou pro nás potřeby klientů, užitek naší práce však slouží celé komunitě.

Hledáme zkušeného manažera/ku – leadera, který povede tým 6 vedoucích.

Úvazek: 1,00 , PP na dobu určitou (při oboustranné spokojenosti dlouhodobá spolupráce).

Lokalita: Kancelář na Václavském náměstí, Praha 1, Praha 4,9,12,13,15,16, Dobříš, Mladá Boleslav

Nástup: od 1. 2. 2026 nebo dle dohody

Náplň práce:

• Odpovědnost za úsek, kde pracuje 33 - 35 zaměstnanců.
  • Zajištění provozu sekce zaměřené na sociální služby prevence a cílovou skupinu dětí a mladých lidí.
  • Zvyšování kvality a inovace služeb ve spolupráci s metodičkou organizace a vedením.
  • Účast na řízení organizace – součást managementu.
  • Příprava žádostí o finanční podporu (dotace, granty), zpracování statistik služeb a závěrečných zpráv.

Požadujeme:

• Zkušenosti s vedením týmu a schopnost týmové spolupráce.
  • Dobré organizační a komunikační schopnosti, samostatnost a spolehlivost.
  • Ochotu cestovat a navštěvovat jednotlivé lokality.
  • Ochotu rychle se zorientovat v oblasti poskytování sociálních služeb, inovativních přístupů v oblasti služeb sociální prevence a práce s dětmi a mládeží.
  • Pracovní zkušenost v sociálních službách prevence nebo s dětmi a mládeží, orientace v zákoně o sociálních službách a zásadách kvality sociálních služeb výhodou.

Nabízíme:

• Smysluplnou práci v profesionální přední neziskové organizaci.
  • Pozice v managementu organizace.
  • Zaškolení a pravidelnou podporu (supervize, intervize, metodická podpora).
  • Mzdu odpovídající rozmezí 50.000 - 56.000 Kč včetně osobního ohodnocení. Výkonnostní prémie až do výše 1,5 násobku mzdy.
  • Pravidelné vzdělávání a další růstové aktivity.
  • 200h výměra dovolené, 40h osobního volna, možnost Home Office, možnost studijního volna.
  • Prostor pro vlastní vize, realizaci nápadů a profesní růst.

K výběrovému řízení zašlete:

1. profesní CV

2. motivační dopis

3. Vaše pojetí kvalitní a efektivní sociální služby pro děti a mládež, nebo krátké pojednání o základních principech řízení lidí a služeb v pomáhajících profesích. Téma je možné si vybrat.

Manažerský motivační program, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Možnost studijního volna, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
50 000 – 56 000 Kč/měsíc