25. září

Hledáme parťáka/parťačku pro dodavatelský tým! - Europ Assistance s.r.o.

Společnost Europ Assistance s.r.o. je součástí mezinárodní finanční skupiny Generali a České pojišťovny a již více než 50 let určuje trendy na trhu asistenčních služeb. Již od roku 1963 poskytujeme služby klientům po celém světě - nepřetržitě 24 hodin denně / 7 dní v týdnu. Jsme poskytovatelem komplexních asistenčních služeb a služeb likvidace pojistných událostí.

Síť funguje jen díky lidem. Přidej se k nám jako administrativní podpora Network týmu!

🧩Co Tě u nás čeká?

• Budeš pomáhat s administrativou spojenou s přidělenou sítí dodavatelů (smlouvy, objednávky, faktury)
  • Budeš spolupracovat s Network Specialistou na řešení podnětů na dodavatele včetně související agendy
  • Budeš komunikovat s interními týmy i externími partnery (dodavateli)
  • Budeš udržovat pořádek v datech, tabulkách a systémech a tvořit reporty
  • Budeš pomáhat týmu při tvorbě ceníků pro dodavatele
  • A v neposlední řadě budeš podporovat Network Specialistu v každodenní agendě

🎯 Koho do týmu potřebujeme?

Hledáme někoho, kdo:

• má skvělé organizační schopnosti a umí si efektivně rozvrhnout práci
  • je pečlivý/á, svědomitý/á a dokáže pracovat samostatně
  • komunikuje jasně, srozumitelně a s respektem
  • nezalekne se administrativy ani práce s dokumenty, které vyžadují pozornost k detailu
  • se domluví anglicky na mírně pokročilé úrovni
  • má zkušenosti z obdobné pozice (výhodou)
  • zná prostředí asistenčních služeb nebo se v něm rychle zorientuje
  • ovládá MS Office (Word, Excel, Outlook)

💼 Co nabízíme?

• Přátelský tým, který tě rád přivítá a podpoří
  • Flexibilní pracovní dobu a možnost home office
  • Benefity jako stravenky, Multisport, Cafeterie, 5 týdnů dovolené, Sick day
  • Moderní pracovní prostředí a férový přístup

Zní to jako něco pro Tebe? Pošli nám svůj životopis! Rádi tě poznáme!

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Individuální rozvržení pracovní doby, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)