3. září

Obchodní reprezentant v zemědělství - Galleko s.r.o.

400 000 – 800 000 Kč/rok
Společnost Galleko s.r.o., která je firmou rodinného typu, vyvinula vlastní produktovou řadu výrobků, které pomáhají zvyšovat produkci zemědělských plodin. Zabýváme se vývojem, výrobou a distribucí produktů GALLEKO® v rámci střední Evropy a pomáháme našim zákazníkům - zemědělcům zlepšit výnosy. Naše filosofie je nabízet svým zákazníkům kromě kvalitních produktů také celoroční profesionální servis a stavět své obchody na spokojenosti všech zúčastněných stran.

Do našeho týmu hledáme schopného obchodního zástupce, pro kterého je důležité, že obchod, který dělá může plně ovlivnit od začátku až dokonce.

CO VÁS ČEKÁ?

• Obchodní činnost – telefonování, schůzky se zemědělci, prodej
  • Následná péče o aktivní zákazníky ve svěřeném regionu, průběžné monitorování a dokumentování výsledků účinků našich přípravků
  • Plánování a práce s klientskou databází v moderním CRM systému
  • Významná část pracovní doby strávená za volantem a v terénu

CO OD VÁS OČEKÁVÁME MY?

• Budete sami sebou – nehledáme lidi podle šablony, chceme lidi osobnosti
  • Umíte pracovat samostatně, s vysokou mírou sebe-disciplíny
  • Máte bohaté řidičské zkušenosti, budete hodně na cestách
  • Umíte výborně komunikovat a budovat si dlouhodobé vztahy
  • S nadhledem zvládáte neočekávané situace a změny – umění improvizace
  • Zaměstnání vnímáte jako součást svého života, tzn. chcete si ten čas v něm strávený i užít

CO VÁM NABÍZÍME MY?

• Kopu práce, při které nehrozí rutina a nuda – každé roční období má v tomto obchodu svá specifika a je jiné
  • Jistý základní příjem + progresivní kvartální provize z prodeje bez horního "stropu"
  • Možnost využívání home office a pohyblivou pracovní dobu
  • Možnost ovlivňovat strategii a marketing společnosti
  • Kontinuální podporu z naší strany – školení, materiály, zázemí – nikdy nebudete mít pocit, že jste „v tom“ sami

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Auto i pro soukromé účely, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook

Místo pracoviště:
Středočeský kraj
Plat:
400 000 – 800 000 Kč/rok
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Slovenština (Mírně pokročilá)