2. září

IT Analytik - kontraktor - Philip Morris ČR

Možná neznáte Philip Morris, ale určitě znáte naše značky - Marlboro, L&M, lokální Sparty nebo nový bezdýmný IQOS a Heets. Jsme leader na trhu tabákových výrobků jak u nás, tak ve světě. V Kutné Hoře máme továrnu, která hraje klíčovou roli v našem úspěchu.

Hledáme nadšeného IT Analytika, který se připojí k našemu dynamickému týmu a bude hrát klíčovou roli v implementaci logistických, výrobních a systémů pro řízení kvality.

Co u nás budete dělat?

• Podporovat uživatele v oblasti počítačových systémů a být jejich technologickým hrdinou
  • Vytvářet detailní analýzy požadavků, procesů a potřeb koncových uživatelů a být jejich průvodcem v digitálním světě
  • Přicházet s inovativními návrhy na rozvoj systémů a formalizovat změnové požadavky, které posunou naši technologii na další úroveň
  • Vytvářet podrobnou technickou dokumentaci, včetně datových struktur a nadefinovaných rozhraní, která bude základem pro naše úspěchy
  • Provádět lokalizaci, testování a následné spuštění globálních systémů, které budou měnit svět
  • Spravovat systémy podporující výrobní procesy a zajišťovat jejich hladký chod, aby vše fungovalo bez problémů
  • Provádět on-call podporu a být připravený řešit jakékoliv výzvy, které se objeví

Co by vám nemělo chybět?

• Vysokoškolské vzdělání technického směru (IT, elektro, ekonomika) nebo odpovídající praxe v oboru
  • Znalost SQL, operačních systémů a základy architektury klient-serverových aplikací
  • Anglický jazyk na komunikativní úrovni
  • Skvělé organizační schopnosti a schopnost určovat priority
  • Prezentační a komunikační dovednosti, prozákaznická orientace
  • Základní znalost MS Office

Co vám nabízíme?

• Práci na zajímavých a inovativních projektech, které vás budou bavit a motivovat
  • Přátelský kolektiv, který vás podpoří při vašem profesním rozvoji a bude vám oporou
  • Flexibilní pracovní dobu, která vám umožní sladit práci s osobním životem
  • Atraktivní platové podmínky, které oceníte

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Notebook

Práce na živnostenský list (IČO)
Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)