Pomozte nám budovat síť franšízových čerpacích stanic – s naším logem a s našimi produkty a standardy.
Kdo jsme?
V MOL Česká republika budujeme moderní síť čerpacích stanic – nejen v MOL vlastnictví, ale také ve spolupráci s nezávislými partnery. Tento model označujeme jako DOFO (Dealer Owned, Franchise Operated) – stanice v našem majetku či dlouhodobém pronájmu možná není, ale MOL značky, produkty, standardy i zákaznický servis nesou náš rukopis.
A právě pro tuto oblast hledáme člověka, který propojí strategický rozvoj vlastní MOL sítě s franšízovým provozem. Budeš u zrodu nových spoluprací, podpoříš růst sítě a zajistíš, že i čerpací stanice mimo naše vlastnictví budou nabízet to nejlepší z MOLu.
Co tě na pozici čeká?
Koho hledáme?
Co Vám můžeme nabídnout:
💼 Zázemí stabilní nadnárodní společnosti.
💰 Motivující finanční ohodnocení.
🎢 Různorodou a zajímavou práci.
✅ Možnost formovat nový obchodní model a být u budování něčeho, co má reálný dopad na obchodní činnost MOL.
🎁 Skvělé firemní benefity (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, zdravá snídaně 1× měsíčně) a služební vůz.
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Zahraniční pracovní cesty, Bonusy/prémie, Příspěvek na dopravu, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění