4 September

Operations Development Manager - MOL Česká republika, s.r.o.

MOL Česká republika patří mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu s pohonnými hmotami. Jsme součástí maďarské skupiny MOL Group, která působí ve více než 40 zemích světa a zaměřuje se na těžbu ropy a plynu, rafinaci a distribuci pohonných hmot. V České republice máme více než 300 čerpacích stanic a naším cílem je neustále se rozvíjet a poskytovat zákazníkům kvalitní služby. K tomu potřebujeme tým zkušených a motivovaných lidí, kteří se k nám rádi připojí a pomohou nám růst.

Pomozte nám budovat síť franšízových čerpacích stanic – s naším logem a s našimi produkty a standardy.

Kdo jsme?
V MOL Česká republika budujeme moderní síť čerpacích stanic – nejen v MOL vlastnictví, ale také ve spolupráci s nezávislými partnery. Tento model označujeme jako DOFO (Dealer Owned, Franchise Operated) – stanice v našem majetku či dlouhodobém pronájmu možná není, ale MOL značky, produkty, standardy i zákaznický servis nesou náš rukopis.
A právě pro tuto oblast hledáme člověka, který propojí strategický rozvoj vlastní MOL sítě s franšízovým provozem. Budeš u zrodu nových spoluprací, podpoříš růst sítě a zajistíš, že i čerpací stanice mimo naše vlastnictví budou nabízet to nejlepší z MOLu.

Co tě na pozici čeká?

• Aktivní vyhledávání nových lokalit a partnerů pro rozšíření DOFO sítě v souladu s obchodní strategií.
  • Vyjednávání podmínek spolupráce, uzavírání smluv a příprava veškeré potřebné dokumentace ve spolupráci s právním týmem.
  • Koordinace celého procesu začlenění stanice do sítě – od prvního kontaktu až po samotné spuštění provozu pod značkou MOL.
  • Tvorba a schvalování investičních návrhů.
  • Školení nových partnerů a jejich týmů – zajistíš, že budou dobře připraveni poskytovat služby na úrovni MOL standardu.
  • Udržování vysoké provozní kvality a zákaznické zkušenosti na všech DOFO stanicích.
  • Monitoring trhu a konkurenčních nabídek, návrhy na zlepšení a optimalizaci sítě.
  • Reporting výsledků a výkonnosti svěřeného portfolia směrem k vedení.
  • Úzká spolupráce s kolegy z oddělení developmentu, provozu, práva i marketingu.

Koho hledáme?

• Máš alespoň 3 roky zkušeností s obchodním rozvojem, franšízami nebo B2B spoluprací (ideálně v oblasti čerpacích stanic nebo retailu).
  • Máš výborné komunikační a vyjednávací dovednosti, zároveň tě baví budovat dlouhodobé vztahy.
  • Dokážeš kombinovat analytické myšlení s praktickým přístupem.
  • Umíš si efektivně zorganizovat práci, nastavit priority a dotahovat úkoly do konce.
  • Máš zkušenost s prací s daty a reportingem (MS Office, Power BI výhodou).
  • Mluvíš plynně anglicky (slovem i písmem).
  • Řidičský průkaz sk. B je nutností – čekají tě cesty napříč Českou republikou.

Co Vám můžeme nabídnout:

💼 Zázemí stabilní nadnárodní společnosti.
💰 Motivující finanční ohodnocení.
🎢 Různorodou a zajímavou práci.
✅ Možnost formovat nový obchodní model a být u budování něčeho, co má reálný dopad na obchodní činnost MOL.
🎁 Skvělé firemní benefity (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, zdravá snídaně 1× měsíčně) a služební vůz.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Foreign business trips, Bonuses, Transport allowance, Individual budget for personal growth, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Bachelor's
Czech (Proficient), English (Intermediate)