18. srpna

Člen/ka JYSK stavební tým pro ČR - JYSK s.r.o.

40 000 Kč/měsíc
Věříme, že naši zaměstnanci jsou klíčem k našemu úspěchu. Proto se snažíme v rámci naší společnosti nabízet rozvoj,možnosti růstu a hledání nových výzev v rámci společnosti JYSK. Od roku 1979, kdy náš zakladatel Lars Larsen otevřel svou první prodejnu v Dánsku, rozšířil JYSK globální působnost o prodejny a internetové obchody v zemích po celém světě. Naše tři základní hodnoty JYSK - Kupec, Kolega a Kultura firmy - vyjadřují chování a přístup, který můžeme očekávat jeden od druhého. Navzájem si důvěřujeme, věříme ve zmocnění a svobodu s odpovědností. Jsme také hrdí na to, že odměňujeme angažovanost a velké úsilí našich zaměstnanců. Se správným přístupem je v JYSKu velké množství příležitostí. Pro více informací prosím navštiv naši kariérní stránku.

Máte zájem pracovat pro skandinávskou firmu, která třikrát po sobě získala titul Nejlepšího zaměstnavatele v ČR a SR? Baví Vás cestování a poznávání nových míst? Chcete s námi vytvářet ty nejkrásnější prodejny? Tak jste ten/ta koho hledáme.

Prokážete odhodlání tím, že:

- Vás baví rozmanitá manuální práce,

- dokážete efektivně komunikovat s kolegy na různých úrovních,

- rádi pracujete v týmu,

- cestujete po České republice a podílíte se na výstavbě nových prodejen.

Při přípravě nových prodejen a při přestavbách budete vykonávat tyto činnosti:

- Pokládka podlahy.

- Stavění regálů.

- Doplňování a aranžování zboží na prodejně

- Montáž nábytku.

- Spolupráce se zaměstnanci prodejny.

Získáte příležitosti a my Vám nabídneme:

- Nástupní plat: od 40 000 Kč hrubého

- pracovní dobu 37,5 hodiny týdenně od pondělí do čtvrtka (se zajištěným ubytováním)

- 5. týdnů dovolené,

- možnost příspěvku na penzijní pojištění,

- poukázky na volnočasové aktivity - Unišeky, možnost Multisport karty

- skvělou firemní kulturu,

- zaměstnaneckou slevu na nákup zboží,

- možnost kariérního růstu.

Chopte se této příležitosti a staňte se součástí JYSKu. Pokud projevíte odhodlání, získáte příležitosti.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Středočeský kraj