Auria je globálním lídrem v oblasti akustických a vláknových systémů pro automobilový průmysl. Vznikla v roce 2017 spojením společností Shanghai Shenda a International Automotive Components (IAC), přičemž navazuje na více než 100 let zkušeností v oboru.
Dnes provozuje 25 výrobních a 10 vývojových a testovacích center ve 10 zemích světa a zaměstnává téměř 4 900 lidí.
V Evropě patří mezi její závody i AAH Czech, s.r.o., kde pracuje přibližně 400 kmenových zaměstnanců. Zaměřuje se na akustická řešení pro snížení hluku, textilní a lisované podlahové díly, obložení zavazadlového prostoru, podběhy kol a další interiérové prvky z měkkých materiálů.
Jste manuálně zručný a zkušenosti s elektroúdržbou jsou Vám vlastní?
Udržovat výrobní zařízení v provozuschopném stavu je Vaším denním chlebem?
Jste technicky zaměření a vystihuje Vás přísloví "zlaté české ručičky"?
Pokud jste na předchozí otázky odpověděli ano, hledáme právě Vás...
Do našeho Auria týmu údržby v Nových Zákupech hledáme elektro zaměřeného, akčního kolegu jehož náplní práce bude
- základní odborné práce při instalaci, zapojování a opravách elektrických strojů a energetických zařízení
- provádění kontrol revizního charakteru el. spotřebičů
- správa dokumentací výrobních zařízení
- práce na jednosměnný či nepřetržitý provoz – záleží dle domluvy, jsme otevřeni oběma variantám
Co od Vás potřebujeme?
- technicky orientovaného člověka s ukončeným SOU/SŠ elektro vzděláním
- platnou odbornou způsobilost v elektrotechnice dle zákona 250/2021 a NV 194/2022 Sb.
- znalost čtení a práce s technickou dokumentací
- znalosti strojního zařízení /hydraulika, pneumatika, automatizačních řídících systémů - výhodou
A na co se můžete těšit?
- uplatnění vašich zkušeností v mezinárodním prostředí
- nástup do kmenového stavu s dobrým finančním ohodnocením
- pravidelný roční růst mzdy
- zaměstnanecké výhody a benefity (13. mzda, stravenky, flexipassy, doprava do zaměstnání)
- příplatek za odpracované roky a dosažených životních a pracovních jubileí
- ať máte více času na rodinu, máme 25 dní dovolené
- zvýhodněné závodní stravování
- akce pro zaměstnance a rodinné příslušníky
- případně další výhody plynoucí z Kolektivní smlouvy.
Pokud Vás tato pozice zaujala a třeba nesplňujte všechny požadavky, ozvěte se nám. Vždy je možné najít cestu, jen o sobě musíme vzájemně vědět...