Benefity téměř žádné, nedostačující. Ale oceňuji práce v krásném prostředí, kde jsou na prvním místě uživatelé, pracuji v organizaci, kde je zachována jejich důstojnost a mnohem, mnohem více !!!! Děkuji, že mohu být součástí.
Vstřícné a laskavé nastavení lidí, kteří zde pracují (super parta). Benefity: dobrá domluva ohledně volna, dovolené, odchodu k lékaři apod.
Uspokojuje mě práce, která má smysl - největší benefit.
Spokojená jsem především s lidským prostředím a ochotou nadřízených vyjít vstříc a přizpůsobit práci složitosti rodinné situace.
Dělám práci, která má smysl a já ten smysl vidím každý den.
S tím, že se všechno u nás řeší na poslední chvíli a já nejsem ten typ člověka, takže mi to vadí a velmi mne to stresuje.
Nejvíce oceňuji dobrou partu, snahu zajistit dobré pracovní zázemí, vůli jít kupředu, snahu hledat řešení problémů, možnost přizpůsobit pracovní dobu, prostor pro realizaci vlastních nápadů, možnost odebírání obědů.
Nejvíce jsem spokojená s tím, že člověk může projevovat lidem, kteří jsou omezení zdravím i věkem, nemohoucností... náklonnost, zájem, a tím aplikovat lásku, kterou nám skrze své slovo ukazoval Pán Ježíš Kristus.
Nejsem spokojená s častým střídáním nadřízených pracovníků. Pro dobře odvedenou práci je důležité lépe se znát, vědět, co od kolegy nebo kolegyně mohu očekávat, společná snaha o dobré výsledky, spokojenost uživatelů, rodinných příslušníků i pracovníků daného střediska.