Skvělé pracovní podmínky, pestrá a zajímavá práce, nejlepší šéf a výborní spolupracovníci. Oceňuji možnost samostatné práce. Oceňuji způsob vedení od nadřízeného. Vážím si výborného finančního ohodnocení mojí práce. Jsem ráda, že mohu pracovat i z domova.
Jsem šťastná, že teď je vedení na BETLÉMĚ úžasné. Jsem spokojená, protože pokud má vedoucí lidský,vlídný a chápavý přístup k zaměstnancům....je to nejdůležitější. Všechny holky jsou na 1🙂 Co já bych chtěla od Diakonie? Nic víc co mám! Beru to tak, že jsem jen jeden z článku,kdy můžu lidem zpříjemnit den, když to jde..... Tento dům je úžasný,sice má nějaké chybičky,ale já za sebe můžu říct, že smekám před každým člověkem který tady pracuje! Je to náročné,je to i veselé,ale hlavně si myslím, že je to hlavně od srdce 💓.
Pořadí nerozhoduje:) : Férovost. Lidskost. Pevné vedení. Možnost osobního i profesního růstu. Vstřícnost a ochota pomoci. Dobré mezilidské vztahy. Tolerance. Možnost pracovat samostatně. Důvěra nadřízeného.